view counter

24Money

24Money är en större koncern och erbjuder många olika finansiella tjänster som bland annat inlåning, utlåning och valutaväxling

Spara till en hög ränta

24Money är ett registrerat inlåningsföretag och erbjuder möjligheten att spara pengar till en hög ränta. I skrivandets stund erbjuder företaget en ränta upp emot 10 procent men eftersom det är ett inlåningsföretag det rör sig om är det utan insättningsgaranti och det högsta beloppet du kan spara är 50 000 kronor.

Eftersom 24Money är ett inlåningsföretag och ingen vanlig bank får de återinvestera pengarna som du sparar hos företaget och är också förutsättningen för att kunna ge dig en så bra ränta som möjligt. Pengarna som du sparar kommer att användas för att "finansiering av 24Money-koncernens verksamhet och då främst valutaväxling och betaltjänster samt pantbanksverksamhet." Citatet är hämtat från 24Moneys egna webbplats.

Ansöka om ett konto för sparande gör du smidigast över nätet. Men det finns också möjlighet att göra en ansökan med post.


Sparräntor 24Money
Sparbank / SparkontoTidInsättn.
garanti
Ränta

Låna upp till 25 000 kronor

24Money erbjuder lån på upp till 25000 kronor med en avbetalningstid på maximalt 5 år. För att beviljas ett lån måste du ha en fast inkomst, vara bosatt i Sverige med ett svenskt personnummet och vara över 20 år. Dessutom måste du klara en vanlig krediprövning som 24Money kommer att begära innan ett låna kan beviljas.

Varje år har du möjlighet att begära två månader utan att behöva betala av lånet. Det måste gå fyra månader med avbetalningar, utan missöden, innan en betalningsfri månad kan utnyttjas.Det innebär att du inte kan utnyttja två månader på rad utan vänta fyra månader emellan.

Precis som vid öppning av ett sparkonto så kan du ansöka om ett lån direkt på 24Money:s webbplats eller via brev.

Växla pengar eller sälj guld och silver

Hos 24Money kan du också växla pengar genom att boka de valutor du är intresserade av för att sedan hämta ut pengarna i någon utav de fyra kontoren som ligger i Stockholm, Uppsala eller Malmö. I butikerna har du även möjlighet att sälja guld och silversmycken.

Bra att veta
InsättningsgarantiSparformerÖvrigt
Ingår inte i den statligainsättningsgarantin.- Sparkonton
- Hög sparränta!
- Valutaväxling 
- Sälj ditt guld/silver
- Tillhandahåller lån 
   

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter
view counter