view counter

Bank Norwegian Privatlån

Norwegian är mer känt som det norska flygbolaget men 2007 öppnade man dörrarna för Bank Norwegian. Bank Norwegian har numera etablerat sig på den svenska marknaden och erbjuder idag möjligheten att låna upp till 400 000 kronor utan säkerhet samt en mycket smidig kreditkortstjänst med extra bra erbjudanden för den som reser mycket.

Bank Norwegians privatlån

Bank Norwegian erbjuder privatlån i storleksordningen 5000 – 400 000 kronor, pengar som du kan låna till vad du vill och utan säkerhet, och med en återbetalningstid på upp till 15 år. Det innebär att du med fördel kan teckna ett lån hos Norwegian för att lösa in dina andra dyrare lån och på så vis sänka dina lånekostnader, eller helt enkelt spendera pengar på vad du önskar utan att någon annan ska lägga sig i.

Räntan och amortering betalas månadsvis och då tillkommer även en aviavgift på 19 kronor. Att teckna ett lån kostar 399 kronor.

Ansöker gör du direkt på bolagets webbplats och då krävs det en e-legitimation. 

För att din ansökan ska bli godkänd så måste du vara över 23 år, inte ha några betalningsanmärkningar sedan tidigare samt varit folkbokförd i Sverige i minst tre år.

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter