view counter

ERV (Europeiska) reseförsäkringar

Försäkringar som erbjuds

- Reseförsäkring
- Avbeställningsskydd
- Bo, jobba och plugga utomlands
- Företagslösningar
- Besöksförsäkring

ERV, tidigare Europeiska, är ett reseförsäkringsbolag som ör specialister inom området. Företaget har funnits med sedan 1971 och vet med andra ord vad de sysslar med. ERV erbjuder även möjligheten att teckna olika typer av tilläggsförsäkringar så att du kan känna dig ännu tryggare när du är ute och reser. Att ansöka om en reseförsäkring är mycket enkelt och det kan du göra direkt på deras webbplats. ERV har kunden i fokus och erbjuder många möjligheter till ett tryggare och säkrare resande, både för dig som reser privat eller via ett företag.

För att kunna ansöka om visum behöver du visa upp ett intyg om att du har en reseförsäkring. ERV erbjuder möjligheten att skriva ut ett reseförsäkringsintyg direkt över nätet, snabbt och smidigt. Notera dock att det kan ta en dag efter det att du har tecknat en reseförsäkring hos ERV innan du kan skriva ut intyget.

Är du osäker på vilka länder som det är säkert att vistas i just nu kan du kolla det direkt på ERV hemsida. Där kan du se vilka länder som ligger inom riskzonen samt ta del av de senaste nyheterna världen över som kan vara bra att veta inför din resa. Där kan du även se var i världen Europiska har sina kontor som du kan besöka för att få hjälp vid sjukdom eller liknande, för att du ska kunna känna dig trygg när du är ute och reser.

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
view counter
view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter