view counter

Jämföra försäkringar

Jämföra försäkringar - hitta den billigaste försäkringenAtt hitta en bra försäkring är inte lätt och det är ännu svårare är det att hitta den försäkring som är mest prisvärd för dig och din plånbok. Men nu kan du ta hjälp av Allt Om Sparas nya jämförelseverktyg, som vi tillhandahåller i ett samarbete med jämförelsesiten Compricer. där du kan jämföra försäkringar på ett enkelt och smidigt sätt, utan att det kostar dig något.

Hos oss kan du söka och hitta den bästa och mest prisvärda försäkringen för ditt boende, bil, MC eller båt. Knappa bara in dina uppgifter om ditt försäkringsobjekt så kommer Compricer att söka fram de alternativ som passar dig bäst och de som är billigast för dig.

Du kan spara tusenlappar genom att byta försäkring

Att ha fel försäkring kan bli kostsamt både för dig och din plånbok. Då en försäkring kan kosta flera tusen per år så finns det med andra ord pengar att spara om du hittar en billigare försäkring. Med våra smidiga verktyg så kan söka och hitta försäkring som ger mest för pengarna och på så vis kan du spar tusenlappar i bästa fall. Det är helt kostnadsfritt att göra en sökning och det tar dig bara någon minut att genomföra. Det innebär att du på bara några klick kan spara pengar som du investera i annat och växa istället eller kanske till och med kan betala en semesterresa. 

Använda länkarna nedan för att ta dig vidare och för att hitta den bästa och billigaste försäkringen för dig.

Hitta och jämför försäkringar

Jämför bilförsäkringar Jämför båtörsäkringar Jämför MC.försäkringar Jämför hemförsäkringar Jämför villaförsäkringar

Så går det till

När du har knappat in din uppgifter så kommer du att slussas vidare till Compricer som sedan kommer att presentera en lista med försäkringar som passar dina ändamål. Det kommer att ta tillvara på den information som du har angett och därmed anpassat jämförelsen efter dig. I listan kommer det även att presentera kostnaden för respektive försäkring och vilket försäkringsbolag som du kan teckna försäkringen hos. Sen är det bara att jämföra försäkringen du har i dag med de som Compricer presenterar.

Kolla upp villkoren innan du byter

Vi vill dock passa på att också varna för att byta försäkring för lättvindigt. Om en försäkring låter för bra för att vara sant, om man kollar på priset, så läs noga ingeom villkoren och samtidigt fundera på vad som är viktigt för dig när du ska teckna en försäkring. Är kostnaden mycket lägre så kan det vara så att du går miste om något som ingår i din nuvarande försäkring, samtidigt som detta också kan vara en paragraf som du egentligen kan vara utan.

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter
view counter