view counter

Handelsbanken

Följande lån går att ta del av hos Handelsbanken.

Bolån

Banken Handelsbanken har också de olika möjligheter till bolån för privatpersoner. Det finns både ekonomisk trygghet och skydd för de lån som knyts till kunderna. Banken erbjuder bolån från 100 000 kronor och uppåt. Bottenlånen kan  knytas från 75 till 90 procent beroende på marknadsvärde. Finns inte tillräckligt med pengar för kontantinsatsen går denne också att belåna. Ibland är borgensman tvunget att använda för att säkra upp lånet. Topplånet skall normalt sätt vara avbetald på 15 års tid. Det finns inga avgifter knutna till bolån och de kunder som är anslutna till banken.

Boräntor Handelsbanken
Kreditinstitut3 mån1 år2 år3 år5 år10 år
Handelsbanken2,102,072,142,122,453,30 
Fler räntor

Billån

För att ta del av lånet gäller vanliga kreditkontroller som företaget genomför direkt vid ansökan. Du får låna pengar både för begagnade bilköp som nya bilköp och du kan låna upp till 80 procent av bilens värde. Det gäller alltså att kontanta medel måste användas till 20 procent av bilens värde. Amorteringen kan göras via annuitet eller rak amortering och du kan när som helst lösa in ditt lån. Avgifterna varierar och sätts av det lokala kontoret efter kreditprövningen.

Båtlån

Handelsbanken har belåningsmöjligheter för kunder som är båtintresserade. Är du kreditprövad och grön så är det fullt möjligt att låna pengar för ett inköp av båt. Normalt gäller att Handelsbanken erbjuder belåning upp till 80 procent av båtens värde varpå kontantinsatsen är minst 20 procent. Har du inbyesbåt kand et vara lägligt att använda det här värdet till kontantinsatsen. Det går att använda sig av rak amortering eller via annuitet på kundens egna önskemål. Det går också att lösa in lånet när helst kunden önskar. Avgifterna som finns i anslutning till lånet sätts av lokala kontoret efter prövningen är gjord. Återbetalningstiden skiljer sig åt beroende på vilket typ av fordon du köper.

Byggnadslån

Handelsbanken erbjuder också kunder ett så kallat byggnadslån som de själva valt att kalla för byggnadskredit. Du får alltså låna pengar till det som behövs undertiden som du bygger nytt eller renoverar upp gammalt. När bygget är klart går lånet över i ett vanligt bolån. Hos Handelsbanken får du ett separat konto så du kan betala de fakturor som inkommer så alla kostnader som går att härleda till bygget också går på det tecknade byggnadslånet. Du får också ett plastkort kopplat till kontot så du kan betala direkt i butik. Du kan också teckna ett så kallat låneskydd för att säkra upp tryggheten i lånet.


Låneräntor Handelsbanken
KreditinstitutRäntaÅterbet. tidUppl. avg.Lånebelopp 
5.35 - 0 %1-10 år595 kr30 000-150 000 kr 
Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter
view counter