view counter

Länsförsäkringar

 Följande lån går att teckna hos Länsförsäkringar.

Bolån

Länsförsäkringar erbjuder sina kunder bolån till villa, bostadsrätt och fritidshus. Generellt gäller att banken erbjuder lån upp till 90 procent av marknadsvärdet och kräver därmed minst 10 procent i kontantinsats. Företaget genomför kreditprövning av låneansökande och därmed är det inte lämpligt att söka lån hos företaget om du besitter betalningsanmärkningar. Amorteringen sker på 10 till 50 år och om du önskar att ha amorteringsfria lån är det fullt möjligt. Länsförsäkringar erbjuder bra försäkringsalternativ i samband med att en kund tecknar bolån i banken.

Privatlån

Länsförsäkringar erbjuder sina kunder att låna pengar till de anledningar som de själva önskar. Lånet går i storleken från 25 000 upp till 350 000 kronor utan att använda sig av någon direkt säkerhet. Företaget gör en kreditprövning och erbjuder också försäkringar i samband med de lån de har. Du måste ha inkomst varje månad och inte ha betalningsanmärkningar. Återbetalningen sker via lönekontot som du har hos Länsförsäkringar. Uppläggningsavgiften ligger på 500 kronor och utöver det tillkommer endast avgifter om kunden önskar få avier utskickade.

Byggnadslån

Länsförsäkringar erbjuder sina kunder ett så kallat byggnadslån. Det är att jämföra med ett bolån fast för bostäder som byggs från grunden eller som renoveras. Eftersom du troligtvis inte riktigt vet vad den totala kostnaden för byggnationen blir är det svårt att sätta en fast summa som du lånar från banken. Istället får du ett löpande lån där du tar ut pengar allt eftersom kostaderna uppstår. När bygget sedan är klart vet du exakt hur mycket pengar som gått och du binder då om lånet till ett vanligt bolån i banken. Mycket smidigt för det här ändamålet.


Låneräntor Länsförsäkringar
KreditinstitutRäntaÅterbet. tidUppl. avg.Lånebelopp 
4.45 - 11.95 %1-12 år375 kr10 000-350 000 kr 
Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
view counter
view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter