view counter

Så kommer du igång med sparandet hos BIGBANK

BIGBANK erbjuder sparande i fasträntekonton med en bindningstid mellan 6 månader upp till 10 år, med en sparränta som oftast är bättre eller jämförbar med andra sparkonton som omfattas av insättningsgaratin. Som trogen kund hos BIGBANK får du även en bonusränta upp till 0,2 procentenheter om du förlänger ditt sparande, vilket gör att sparräntorna svåra att matcha för konkurrenterna.

Förläng ditt sparkonto och få en bonusränta

Om du förlänger ditt fasträntekonto hos BIGBANK får du en bonusränta. Förlänger du ditt sparande med 6 upp till 23 månader får du 0,1 procentenheter bättre ränta. Förlänger du ditt sparande med 24 månader eller mer hos BIGBANK erhåller du en bonusränta på 0,2 procentenheter.

Estlands Säkerhetsfond garanterar ditt insatta belopp upp till 100 000 euro

Sparkontona omfattas av en insättningsgaranti från Estlands Säkerhetsfond. Denna insättningsgaranti är densamma som Sveriges statliga insättningsgaranti och skyddar ditt belopp upp till 100 000 euro vid en eventuell konkurs. Vill du veta mer om Estlands Garantifond besök då www.tf.ee.

Så öppnar du ett konto

Att öppna ett konto kan du göra direkt på BIGBANKs webbplats, det är bara att fylla in dina uppgifter och skicka in. För att ett konto ska öppnas måste du sedan skriva under avtalet. Detta kan du göra direkt på nätet med din e-legitimation eller genom att skriva under det avtal som skickas med posten. För att göra en insättning till ditt konto gör du en överföring till BIGBANKs bankgiro med det referensnummer som står i avtalet. Minsta insättning du kan göra är 10 000 kronor.

Bra att veta
Insättningsgaranti Sparformer Övrigt
Omfattas av insättningsgarantin 
från Estlands Säkerhetsfond.
- Sparkonton med en bindningstid på 6 månader till 10 år. - Mycket konkurrenskraftig sparränta.
     
Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter
view counter