view counter

Swedbank Försäkring

Swedbank är idag en av Sveriges största banker, om inte den största. Bolaget erbjuder alla banktjänster man kan tänka sig och det mesta finns således att tillgå. Faktum är att Swedbank också erbjuder förmånliga sakförsäkringar till sina kunder genom försäkringsbolaget Tre Kronor. Swedbanks kunder kan genom försäkringar inom bankens sfär få upp till 20 procent rabatt på sina försäkringar genom att teckna även dessa genom Swedbank försäkring. Här kan du försäka ditt hem, dina fordon eller ditt fritidshus till mycket förmånliga priser.

Köp försäkringar direkt i Internetbanken

Eftersom tillgängligheten är väldigt viktig för Swedbank har man gjort det väldigt enkelt att bli försäkringskund i banken. Du som redan är kund kan logga in på din Internetbank och teckna försäkringar direkt. Vill du istället ha hjälp direkt av en kundsupport går det lika bra att ringa till telefonbanken eller gå in på närmsta bankkontor. Är du redan storkund i banken kan det vara riktigt lönsamt att bli just nyckelkund och därmed få fina rabatter på just dina sakförsäkringar.

Försäkringarna gäller endast för Swedbanks kunder och du har möjligheten att välja ett grundskydd i form av paketen BAS eller PLUS med förmånliga självrisker.

Mer information om Swedbanks Försäkringar hittar du på Swedbanks hemsida.

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter