My Money

MyMoney MyMoney är ett kreditinstitut som specialiserat sig på billån och leasing. Bolaget har sin bas i Malmö och har erbjudit finansieringslösningar för bilköp sedan 2008. Med andra ord är man en aktör att räkna med då man både besitter lång erfarenhet och stor kunskap inom området. Skillnaden mellan MyMoney och många andra bolag som inriktat sig på billån är att du själv kan ansöka om lån direkt online. De flesta andra företag som erbjuder finansiering kring bilköp jobbar direkt mot återförsäljarna. Detta gör att du inte själv kan ta ett lån i förväg utan blir presenterad för olika finansieringsförslag i samband med ditt köp.

Med ett lån från MyMoney slipper du all onödig administration. Här får du vägledning under hela processen och kan samtidigt räkna med lägre ränta än om du skulle gå till en annan långivare och ta ett blancolån. Du går här istället in med bilen som säkerhet och kan därmed få ner räntan och kostnaderna. MyMoney erbjuder finansiering för köp av både nya och begagnade bilar.
MyMoney erbjuder billån upp till 350 000kr

MyMoney billånHos MyMoney spelar det ingen roll om du köper en bil direkt från fabrik eller om du införskaffar dig en bil med ett par år på nacken. Här kan du få ett billån oavsett årsmodell och tidigare ägare. Detta då MyMoney tack vare spetskunskap och avancerade analysverktyg kan erbjuda anpassade billån. Du kan låna upp till 350 000kr med en återbetalningstid på upp till 12 år. Vill du ha bilen som säkerhet så väljer du detta. Och du kan även välja att ansöka utan en kontantinsats vilket gör att du kan ordna finansiering för hela beloppet. Ansökningsprocessen är både enkel och snabb och MyMoney erbjuder därtill snabba utbetalningar.

Med en kundservice som alltid är på topp kan du få hjälp av MyMoneys experter sju dagar i veckan. På så sätt slipper du missa möjligheten att köpa din drömbil på grund av att du inte hinner ordna med ett billån i tid. Är du företagare kan MyMoney även erbjuda dig leasing så att du kan sänka dina månadskostnader med upp till 20%.

Andra långivare som erbjuder billån
2.95% - 27.00%
1.95% - 19.95%
0.00% - 0.00%

Sänk kostnaden för din billeasing med MyMoney

Billeasing MyMoney Om du är företagare och leasar din bil idag så kan det vara värt att besöka MyMoney. Undersökningar har nämligen visat att MyMoneys kunder kan sänka sin månadskostnad med över 20%. Detta genom att omförhandla dina leasingavtal och flytta dessa till MyMoney istället. Är du osäker på hur mycket du betalar idag så kan kundtjänsten hos MyMoney hjälpa dig att se över dina avtal. Detta görs helt kostnadsfritt och har du tur så kommer bolaget med ett bättre förslag som gör att du kan sänka dina leasingkostnader.

MyMoney kan även hjälpa dig med andra frågor som rör finansiering av bil och leasingavtal. Exempelvis kan du få hjälp med att flytta över din leasingbil från ditt företag till dig privat. Denna långivare ordnar då med alltifrån ägarbyte till utköp och finansiering. Man kan även ta fram offerter till dig om du vill plocka ut en ny bil eller få ett skräddarsytt leasingupplägg. Bara fyll i dina kontaktuppgifter hos MyMoney så kommer en kundtjänstmedarbetare att ta kontakt med dig direkt.

Så ansöker du om ett billån hos MyMoney

Ansökan billånOm du går i tankarna att köpa bil så kan det vara läge att besöka MyMoney för att ansöka om ett billån. Ansökan inleds med att du får svara på om du i nuläget vet vilken bil du ska köpa eller inte. Vet du ännu inte detta så svarar du "Nej" och får sedan skriva in hur stor summa du tänkt köpa för. Därefter anger du hur mycket du tänkt lägga i kontantinsats. Notera att det inte är nödvändigt att ha en kontantinsats för att ta ett billån hos MyMoney. När du angivit kontantinsatsen kommer ett låneförslag att presentera sig för dig. I låneförslaget redovisas lånebelopp, kontantinsats, avbetalningstid och ränta. Den ränta som presenteras ligger i spannet mellan 4,95% och 8,95% (2019-03-04) men exakt vilken ränta du får meddelas först efter att en ansökan är gjord. Detta då räntan sätts individuellt och bland annat varierar beroende på din kreditvärdighet.

Om du väljer att ha en kontantinsats så får du även svara på frågan om du prioriterar låg ränta eller låg månadskostnad. Detta ligger sedan till grund hur MyMoney lägger upp ditt billån. Vissa förslag kommer med särskilda krav och villkor som exempelvis rör ålder på den bil du tänkt att köpa. När du fått ett förslag du är nöjd med får du skriva in personliga uppgifter, information om ekonomi och boende samt godkänna villkor. Därefter görs en kreditupplysning och om allt ser okej ut blir du beviljad ett lån av MyMoney.

Grundkrav och kundservice

För att ansöka om billån hos MyMoney måste du vara minst 18 år och du får du inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste även ha en fast inkomst och ha varit folkbokförd i Sverige i ett år eller mer. Däremot behöver du inte ha någon kontantinsats för ditt bilköp. Dock brukar räntan och totalkostnaden för själva lånet bli betydligt lägre om du kan gå in med en slant själv. Mer information om både kontantinsats och MyMoneys grundkrav finns att läsa på bolagets hemsida.

Undrar du över något så kan du ställa din fråga direkt på MyMoneys hemsida. Där har man samlat svar på vanligt förekommande frågor. Du kan även kontakta kundservice via ett formulär på hemsidan eller maila till kontakt@mymoney.se. Företaget har även ett telefonnummer dit du kan ringa om du vill prata med en duktig kunservicemedarbetare.