Jämför boräntor

Jämför och hitta den bästa boräntan för ditt hushåll

Jämföra boräntor

Det som ofta ligger till grund när en familj skall teckna ett bolån är just boräntorna. Det är boräntorna som avgör hur mycket lånet kommer att kosta per år och månad. Ofta när man tecknar ett bolån så är boräntan en av de viktigaste faktorerna man bör ta hänsyn till. En högre boränta betyder att du får betala mer per år för ditt lån. Denna ränta betalas ofta månadsvis och att ha en lägre ränta innebär då en lägre månadskostnad.

Vi på Allt Om Spara tycker att det är viktigt att bankerna granskas och på vilken nivå de väljer att lägga boräntorna. Därför har vi tagit fram en sammanställning med bankernas och kreditinstitutens boräntor så att du själv kan jämföra boräntorna och hitta Sverige bästa boränta. Här kan du få en klar översikt över alla bankerna och deras boräntor.

I jämförelsen är sorteringen gjord på banknamnet samt vilken tidsperiod som du binder boräntan. Alla banker erbjuder inte samma typer av bolån med olika bindningstider och saknas boräntan i respektive bank så illustreras det med ett sträck.

Vill ni läsa mer om en bank så klickar ni på namnet, för att komma till en sida med mer information om just den banken, eller så klickar ni på ”besök” för att ta er direkt till bankens webbplats.

Jämför boräntor här och hitta förmånligast lån