Kontakt

Kontakta oss Självklart har du möjlighet att ta kontakt med oss på Alltomspara.se. Vi tar tacksamt emot både ris och ros och svarar mer än gärna på frågor som du kan tänkas ha rörande privatekonomi. Du når redaktionen på Allt om Spara genom att maila till info[@]alltomspara.se. Vi strävar efter att svara på alla mail inom 24 timmar men ibland kan det dröja något längre. Om du har frågor rörande specifika sparinstitut eller lånebanker så hänvisar vi dig direkt till respektive bolags kundtjänst. De uppgifter du lämnar när du mailar oss behandlas enligt vår Integritetspolicy.

Alltomspara.se finns även på sociala medier och du kan där få kontakt med oss via både Facebook och Twitter. Gillar du det vi skriver om här på sajten får du gärna ge oss en like eller följa oss på Facebook.

Om oss

Alltomspara.se är en informationssida som vänder sig till dig som är intresserad av privatekonomi. Sajten grundades redan 2008 och har sedan dess hållit svenskar uppdaterade med information och nyheter om ekonomi. Vårt mål är att skriva om ekonomi på ett sätt som alla kan förstå. Vi strävar efter att vara en av de källor du väljer att besöka när du vill veta om det senaste som kan komma att påverka din plånbok. Utöver alla nyheter och all den information som publiceras så erbjuder vi även jämförelse av räntor, lån, sparande och försäkringar.

Vi tillhandahåller också olika typer av kalkylatorer som är helt kostnadsfria att använda. Hos oss kan du till exempel omvandla valutor med vår valutaomvandlare eller räkna på kostnader på lån med vår lånekalkylator. Detta är bara några av de verktyg vi erbjuder dig som kan komma väl till pass när du är ute efter att förbättra din ekonomi.

Oavsett om du vill spara pengar eller letar efter lån med låg ränta så hoppas vi att du hittar det du söker här på Alltomspara.se!

Friskrivning

Allt om spara drivs av OG Group och är en oberoende informationssajt. Sajten är därmed inte ansluten till vare sig något kreditinstitut eller någon bank. Vi friskriver oss allt ansvar för att förändringar i kampanjer, erbjudanden och information kan ske när som helst. Vi reserverar oss också för eventuella felskrivningar som kan finnas på sajten. Var noga med att kolla datum på de artiklar du läser för att se om informationen du tar del av är aktuell eller inte. Om du upplever problem eller har frågor rörande olika institut som presenteras på sajten så ber vi dig vända dig direkt till dessa.

Samarbete

Är du intresserad av ett samarbete eller tycker att Alltomspara.se är en passande kanal för marknadsföring av ert företag så är du välkommen att kontakta oss. Vi är väldigt selektiva och samarbetar enbart med professionella och pålitliga låneinstitut, sparinstitut och banker. Förslag på samarbeten kan mailas in till info[@]alltomspara.se.