view counter

Kalkylator för beräkning av elkostnad

Kalkylator för elkostnad

I de flesta hushåll finns det otaliga mängder med elektronikprodukter men vet vi egentligen vad det är för produkter som kostar mycket pengar? Räkna enkelt ut din elkostnad för elektronikprodukter med vår kalkylator för elkostnad.

Varje månad, vartannan månad eller kvartal kommer det en elräkning till svenska hushåll. Fakturan brukar vara ganska väl utformad där det är tydligt hur mycket förbrukningen har varit under den senaste tidsperioden och vad kostnaden är för varje kilowattimme beroende på om du har ett rörligt eller fast elpris. Det som dock inte ofta finns med är vad det är i hushållet som drar mest el. Det kan vara intressant att veta vad elkostnaden för respektive hushållsprodukt faktiskt blir. Så att man också vet vad man skall dra ner på eller minska förbrukningen för så att elkostnaden går ner.

Jämför elbolagens avtal så att du kan sänka dina elkostnader >

Beräkna elkostnaden för olika elektroniska produkter

Genom att använda dig av vår enkla kalkylator, för elkostnad, får du snabbt en överblick av elkostnader för dina produkter i hemmet. Genom att dra reglagen till önskade värden så kan du snabbt få en enkel och tydlig bild om hur mycket din produkt kostar på dagsbasis, veckobasis, månadsbasis och på årsbasis. Fyll i vilken effekt som din produkt drar (står på produkten), titta på din elräkning vilket kilowattpris du har samt fyll i hur många timmar om dagen som du använder dig av produkten. Enklare kan det inte bli.

Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter