view counter

Nordea

Nordea är en av bankjättarna i det här landet och också en bank som är populär att välja när det gäller att spara och placera pengar. Inte minst av anledningen att banken erbjuder många spar- och placeringsformer vilket möjliggör en stor flexibilitet att tillfredsställa kunders krav.

Nordea har flertalet konton att spara på

Banken erbjuder flertalet olika sparkonton som är anpassade efter olika tillfällen och sparandemål. Man varierar räntor, bindningstider, antal uttag och avgifter friskt allt efter vilket konto som blir aktuellt. Förmånskonton, sparkonton, skogskonto, kapitalkonto och bonuskonto är ett utdrag av vilka konton som Nordea erbjuder.

Nollkupongsobligationer

Nordea erbjuder nollkupongsobligationer för sina kunder där du får en trygg och stabil avkastning. Fonder, aktier och aktieindexobligationer är också alternativ som finns hos företaget. Slutligen erbjuds också kunderna att satsa/placera pengar i kapitalförsäkringar som är ett spännande sätt att spara och få möjlighet till en fin avkastning på sitt satsade kapital.

Räntor

Gällande Nordeas räntenivåer se nedan.

Nordea i Mobilen

Liksom Swedbank har Nordea valt att ta nästa steg in i den digitala servicen för sina kunder. I takt med att allt fler bolag har börjat lansera så kallade smart phones så gäller det för dagens bolag och möjligheter till tjänster att följa med. Till de kunder som investerat i Apples Iphone finns idag en applikation att ladda ner i App Store som gör att Nordeakunder kommer åt sina bankkonton direkt i telefonen. En mycket smidig funktion som gör att man snabbt får en bra ekonomisk översikt eller kan flytta runt pengarna på olika konton. Nordea i Mobilen har givetvis begränsningar och tillåter exempelvis inte pengar att flyttas utanför personkontot. Du kan således inte betala räkningar med mobiltelefonen men det lär inte vara långt borta. Grattis alla Nordeakunder och Iphoneägare, det är bara att söka på "Nordea" i App Store och sedan rulla igång.


Sparräntor Nordea
Sparbank / SparkontoTidInsättn.
garanti
Ränta
Nordea
Skogskonto
0 årJa0,65% 
Nordea
Fastränteplacering 3 år
3 årJa0,45% 
Nordea
Fastränteplacering 2 år
2 årJa0,25% 
Nordea
Fastränteplacering 6 mån
0.6 årJa0,15% 
Nordea
Fastränteplacering 1 år
1 årJa0,20% 
Nordea
Förmånskonto
0 årJa0,00% 
Bra att veta
Insättningsgaranti Sparformer Övrigt
Täcks av den statliga insättningsgarantin. - Sparkonto
- Fonder
- Aktier
- Obligationer
- Aktieindexobligationer
- Kapitalförsäkringar
- Stor nordisk bank
- Stor trygghet
- Mobil-app
- Erbjuder lån
Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter
view counter