eToro – Handla med valuta och råvaror

eToro

Att handla på börser med valuta och råvaror har länge varit populärt. Det som ofta varit problemet har varit att du behöver en utbildning i finansiell ekonomi för att huvudtaget våga närma dig handeln. Att tolka alla grafer, tabeller och siffror är i sig en hel vetenskap som inte går att lära sig över en natt. Under den senaste tiden har det emellertid kommit fram olika mjukvaror som gör det möjligt för vanliga människor som har ett litet intresse i att förvalta och förädla ett kapital att också våga testa handel med råvaror och valutor. eToro är precis ett sådant program och dessutom mycket bra.

eToro – ett enkelt hjälpmedel

Syftet med mjukvaran som kommer genom eToro är att de ersatt den finansiella marknadens grafer och tabeller med representativa presentationer som gör det väldigt enkelt för även den okunnige att förstå hur valuta- och råvaruhandeln fungerar. Etoro erbjuder en handelsplattform som är både rolig och snygg vilket även leder till att den skapar pålitlighet och enkel att använda. eToro har under den senaste tiden växt enormt och blivit ett naturligt val för många privatpersoner som fattat intresse för börs och valutahandel.

Övningskonto helt gratis

Om du inte känner dig helt tillfreds med att lära dig att handla på kapitalmarknader direkt och därmed risker att förlora egna pengar så erbjuder eToro en demovariant där du får prova programmet och testa dina färdigheter innan du ger dig ut i den verkliga handeln. Alla demokurser baseras på de riktiga kurserna vilket innebär att du får en exakt kopia av verkligenheten där du ser hur mycket du hade förlorat eller tjänat genom att spela med riktiga pengar. Det är alltså ingen tanke bakom att göra allting med guld och gröna skogar under demovarianten för att sedan direkt ta alla dina pengar. Här får du prova på världens alla marknader med leksakspengar tills du känner att du är redo att börja tjäna pengar på riktigt.

eToros fördelar

Ett företag är alltid intresserade av att dölja sina nackdelar och framhäva sina fördelar. I eToros fall är det likartat men faktum är att deras fördelar faktiskt skapar ett intresse som gör människor mer intresserade av att testa. Det är trots allt du själv som väljer om du vill satsa pengar eller avsluta handeln och det är helt upp till dig om hur det kommer att gå. Valuta och råvaror är en intressant bransch och något man kan tjäna mycket pengar på när man är duktig. Med eToro får du en programvara som ger dig enkelhet med hjälp av tydlig design, en ständigt utvecklande programvara samtidigt som programvaran är mycket trygg.

Inga avgifter – Ingen provision

Något som gör eToro intressant är att bolaget inte tar några avgifter i form av procent på den handel som du utför. Det är ganska vanligt att bolag tar ut courtage på den handel som sker vilket gör att de vinster som en person tar in inte fullständigt återspeglas i siffrorna eftersom en del försvinner. Det är väldigt låga spreads i eToro, det vill säga storleken på insatser och antalet klick som graferna skall flytta sig. Det här gör eToro till en mycket intressant handelsplattform för nybörjare som mer rutinerade handlare. Dessutom får du en trevlig insättningsbonus om du sätter in pengar på ditt konto upp till $1000. Det skadar inte att testa?