Aktieinvest

Kom igång med ditt fondsparande

Aktieinvest är fondbolaget för dig som är nybörjare eller expert på handel med fonder. Du själv bestämma om du vill vara aktiv i ditt fondsparande eller om det ska sköta sig själv. Har du inte har tid att skapa din egen fondportfölj? Då finns det färdiga fondpaket som du kan välja emellan. Allt för att göra ditt fondsparande så enkelt som möjligt.

Väljer du att vara en aktiv i ditt sparande så tillhandahåller Aktieinvest en mycket smidig internettjänst där du kan köpa och handla när det passar dig. Dessutom så kan du också handla över telefon, ett mycket smidigt alternativ för den som inte alltid har tillgång till en dator.

Om du vill att fondportföljen ska sköta sig själv så kan du via autogiro överföra pengar till din fonddepå per automatik. Så att du obekymrat kan tänkta på annat och inte behöver fundera hur och när du ska göra en överföring.

Hos Aktieinvest kan du välja bland 700 olika fonder

Aktieinvest har ett stort utbud med fonder som du kan välj mellan. Du har då möjlighet att välja bland 700 olika typer av fonder. När man sparar i fonder, hos sin traditionella bank, brukar det oftast röra sig om ränte- eller aktiefonder. Men här så kan du välja fritt mellan olika aktiefonder, hedgefonder, blandfonder eller räntefonder.

Välj bland de olika fonderna

Det enkla fondutbudet

För den som som är nybörjare kan som sagt välja ett av Aktieinvest:s urval av elva olika fonder, något som Aktieinvest kallar för det ”Det enkla fondutbudet”. Allt för att du som kund ska på ett enkelt sätt kunna välja en fond som passar dig. Om det inte skulle vara nog så kan du även välja ett färdigt fondpaket, så att du inte behöver själv sitt i timtal och fundera på hur din fondporföljs ska se ut.

Gratis att öppna en depå hos Aktieinvest – utan courtage/avgifter

Att öppna en depå hos Aktieinvest är helt gratis. Bolaget tar heller inte ut någon courtage/avgifter när du köper eller säljer. Dock så är minst investeringen i en fond 100 kronor, så att du kan komma igång med ditt sparande.