Collector EasyCard

Collector Easycard Collector EasyCard är ett kreditkort som i grund och botten är kopplat till MasterCard. MasterCard är som du säkert vet ett av världens mest använda kreditkort. Kortet tillhandahålls av Collector Bank vars moderbolag Collector AB finns noterat på Stockholmsbörsen. Collector Bank står under tillsyn av Finansinspektionen. Med EasyCard kan du snabbt och enkelt handla på kredit utan krångel. Kortet gäller både för köp i fysiska butiker och nätbutiker. Som innehavare av ett Collector EasyCard samlar du alla inköp på en faktura vilket ger dig en bra överblick över ditt handlande. Fakturan betalar du sedan snabbt och enkelt efter att lönen blivit utbetald.

Med EasyCard kan du beviljas upp till 30 000kr kredit och själva ansökningsprocessen är väldigt enkel. Så länge hela fakturan betalas så tillkommer inga extra avgifter eller räntor. Detta då Collector erbjuder upp till 56 dagars räntefri kredit. Skulle du vid något tillfälle behöva nyttja avbetalning så tillkommer det ränta.

Ansök om EasyCard

Såhär ansöker du om ett Collector EasyCard

Ansök om EasyCardOm du tycker Collector EasyCard verkar ha det som du kräver av ett kreditkort så kan du med fördel ansöka om ett kort. Detta gör du smidigt direkt på Collectors hemsida. För att ansöka om kortet måste du vara minst 20 år. Du måste även vara folkbokförd i Sverige sedan två år tillbaks och du får inte ha samlat på dig några betalningsanmärkningar. Om du uppfyller dessa krav så kan du påbörja ansökningsprocessen genom att verifiera dig hos Collector med ditt BankID. När detta är gjort är det dags att ange hur stort kreditbelopp du önskar. Du kan ansöka om mellan 5000kr och 30 000kr. Ha i åtanke att användandet av ett kreditkort lätt kan gå överstyr. Se därför till att enbart ansöka om den kredit du vet med dig kunna betala tillbaks även under fattigare månader.

Vid ansökningsprocessen får du även ange en PIN-kod. Men du kan även låta Collector slumpa fram en PIN-kod åt dig. Därefter är det dags att fylla i dina personuppgifter samt ange om du har några betalningsanmärkningar eller inte. I processen ingår det även att du fyller i en hushållskalkyl där det framgår information om hushållets inkomster och skulder. Den här informationen checkas sedan av mot kreditupplysningen som Collector tar. Se därför till att inte krydda dina inkomster eller föra med osanning. När du är klar med ansökningsprocessen kommer Collector se över dina uppgifter för att sedan ta ett beslut om att bevilja dig ett EasyCard eller inte.

56 dagars räntefri kredit och kontaktlösa betalningar

Det finns många fördelar för den som innehar ett kreditkort från Collector. Med Collector EasyCard erbjuds du exempelvis upp till 56 dagars räntefri kredit. Går du via våra länkar när du ansöker om ett kort så bjuds du dessutom på årsavgiften! Du har dessutom möjlighet att delbetala din faktura i upp till 12 månader. Ha då bara i åtanke att det kommer att ticka ränta på din skuld vilket kan bli betydligt dyrare i längden.

Med Collector EasyCard får du även en reseförsäkring samt ett avbetalningsskydd med 0kr i självrisk. Detta gäller dock enbart om du bokar din resa med ditt EasyCard. Kreditkorten från Collector är även utrustade med en teknisk funktion som gör att du kan blippa vid betalning. Detta istället för att ange din personliga PIN-kod. Blippfunktionen fungerar på köp upp till 200kr.

För att få en bra översikt över ditt kreditkort och din hantering av det rekommenderar vi dig att ladda ner Collector Banks app. I denna app kan du alltid se ditt saldo, dina transaktioner samt hur din senaste faktura sett ut. Du kan därutöver höja din kredit och få svar på frågor av Collectors kundtjänst. Slutligen kan du som ägare av ett Collector EasyCard få cashback genom att ladda ner appen belöningsappen Wrapp.

Ansök om kort

Kort fakta om Collector EasyCard

Krav

- Minst 20 år fyllda
- Bosatt i Sverige
- Inga betalningsanmärkningar

Förmåner

- Upp till 56 dagars räntefri kredit
- 30 000 kronor i kreditgräns
- Avbetalningsmöjligheter för större belopp
- Reseförsäkring genom Folksam
- Avbeställningsskydd

Priser

Årsavgift: 290 kronor
Årsavgift extrakort: 150 kr
Förseningsavgift: 150 kr
Ersättningskort: 150 kr
Avgift kontantuttag: 4 %, lägst 50 kr
Administrationsavgift: 19 kr