Re:member Flex

Remember Flex Re:member Flex är ett kreditkort från det välkända varumärket re:member. Varumärket ägs och drivs av EnterCard Group AB som även står bakom många andra kreditkort. Förutom att ge ut kort till det egna varumärket re:member så erbjuder man även kreditkort till olika partners så som Coop, LO och MoreGolf. Utöver kreditkorten som erbjuds på marknaden är även EnterCard en långivare som erbjuder privatlån. Re:member Flex har blivit ett populärt kreditkort i Sverige och detta beror mycket på de förmåner som erbjuds för kortinnehavarna. Med ett re:member Flex i plånboken kan du bland annat glädja dig åt upp till åtta veckors räntefri kredit, rabatt i över 300 e-butiker samt en kompletterande reseförsäkring.

Du som har ett re:member Flex kan beviljas en kredit på upp till 100 000kr kopplat till kortet. Därtill får du betala dina fakturor helt i din egen takt. Något annat som utmärker kortet är att det är helt fritt från årsavgifter. Detta är något som gjort att många svenskar är innehavare av ett re:member Flex från EnterCard. Även den uppskattade reseförsäkringen gör att många människor som reser privat och i tjänsten visat intresse för detta kreditkort.

Ansök om re:member Flex

Rabatt i över 300 e-butiker med re:member Flex

Rabatter remember flex Det finns många fördelar med att ha inneha ett re:member Flex. Främst tänker vi på de rabatter som erbjuds till dig som är innehavare av kortet. Alla kortmedlemmar ingår nämligen i re:member reward som är ett poängsystem med många förmåner. Med ditt re:member Flex kan du få upp till 25% rabatt i över 300 olika e-handels butiker. Rabatten inkluderar dock inte moms och fraktkostnader. Bland de e-butiker som re:member samarbetar med återfinns CDON.COM, Hotels.com och Adlibris. Du kan se en fullständig lista över re:members samarbetspartner på bolagets reward sida. Handlar du frekvent i dessa e-butiker kan du räkna med att spara pengar genom att ta del av alla rabatter du erbjuds.

Utöver det gedigna poängsystemet kan kortinnehavare även glädja sig åt upp till 100 000kr i kredit. Du kan dessutom få en räntefri kredit på upp till åtta veckor med re:member Flex kortet. Vidare skapar kortet en trygghet i vardagen genom att ge dig en reseförsäkring som bland annat innehåller avbeställningsskydd. Re:member erbjuder även sina kortkunder att köpa till ett trygghetspaket med populära tilläggsförsäkringar.

Du sköter allt som har med ditt re:member kort att göra i re:member appen. Du kan även enkelt logga in på dina sidor på varumärkets hemsida. Där kan du bland annat beställa extra kort, se hur mycket rabatt du fått samt ansöka om förhöjd kredit.

Åtta veckors räntefri kredit och gratis årsavgift

Avgifter och räntefri kredit remember flex Hos re:member har man helt slopat årsavgiften till skillnad mot många andra kortutgivare som tar ut dyra avgifter för sina kort. Det kostar alltså ingenting extra att skaffa ett re:member Flex kreditkort. Inte heller tar man ut någon avgift om du ansöker om ett extrakort. Man erbjuder dig även upp till åtta veckors räntefri kredit vilket innebär att du inte betalar någon ränta så länge du betalar din nyttjade kredit inom åtta veckor. Skulle du betala senare kommer du att debiteras en årsränta på mellan 9,74% och 24,74% (2020-034-081). Räntan är rörlig och kan ändras under tiden du innehar kreditkortet. Man bör vara medveten om att räntan på re:member Flex kortet sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Tar du ut pengar i en uttagsautomat så kommer du att få betala en avgift som innebär 3% av det totala uttagsbeloppet. Dock kommer du minst att få betala 35kr. Denna avgift är konstant oavsett om du tar ut pengar i Sverige eller utomlands. Använder du kortet utomlands kommer du även att få betala ett valutaväxlingspåslag på 1,75%. Väljer du att få din månatliga faktura via post så kommer du även att debiteras en aviavgift på 39 kr.

Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67%. Detta under förutsättning att du betalar med e-faktura. Återbetalas krediten under 12 månader med 39 räntefria dagar samt nyttjas utan avgift för pappersfaktura och kontantuttag så är årsräntan 17,24%. Totalt belopp att betala är 21 506 kr med månatliga inbetalningar på i snitt 1792 kr (2020-04-01)

Grundkrav för re:member Flex

✔ Minst 20 år fyllda
✔ Årsinkomst på minst 100 000kr
✔ Inkomst från tjänst, pension eller företag
✔ Folkbokförd i Sverige

Ansök om en kredit på 100 000kr med re:member Flex

Vill du likt många andra skaffa ett kreditkort från EnterCard så kan du enkelt ansöka om ett re:member Flex på bolagets hemsida. Ansökan sker helt digitalt och räntan sätts efter att en kreditbedömning gjorts av dig. Ansökan hos re:member inleds med att du fyller i ditt personnummer och dina kontaktuppgifter. Därefter får du ge information om din anställningsform, hur mycket du tjänar samt hur din boendesituation ser ut. Du får sedan ansöka om en kredit på mellan 10 000 och 50 000kr. Det är först efter det att du haft ditt kort i sex månader som du kan ansöka om det högsta kreditutrymmet som är 100 000kr. Se till att godkänna de allmänna villkoren som bland annat innebär att re:member får ta en kreditupplysning på dig innan du går vidare.

Gör en ansökan direkt

När du fortsätter till nästa steg tas det automatiskt en kreditupplysning på dig. Om du har den kreditvärdighet som krävs kommer du att beviljas ett re:member Flex kreditkort. Accepterar du den individuella ränta och de villkor som presenteras så får du signera avtal. Detta gör du helt digital med hjälp av ditt mobila BankID. Efter det att du signerat avtalet och skickat in dessa kommer re:member att skicka hem ditt kreditkort. Du får sedan din personliga PIN-kod i ett separat brev. Denna PIN-kod kan du sedan ändra om du vill skapa en mer personlig kod. Sedan är du redo att börja ta del av rabatter och handla med ditt kreditkort från re:member.