Lån & Spar Bank

Lån & Spar bank Lån & spar bank etablerades i Danmark 1880 och ägs huvudsakligen av fackföreningar. I Sverige är fungerar banken som digital bank med kunder över hela landet.

Privatlån hos lån & spar bank

Hos lån och spar bank kan du låna pengar till exempelvis ett bilköp eller samla flera mindre krediter i ett större och mer förmånligt lån. Som ensam låntagare kan du ansöka om lån upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Individuell ränta bestäms efter kreditprövning. Räntan spänner mellan 3,75-11,25% och snitträntan på privatlån ligger på 5,15%. Är ni två som ansöker ligger maxbeloppet för ett privatlån på 500 000 kronor.

Medlemslån

Som medlem i någon av lån & spar banks samarbetsorganisationer får du extra fina avtal och villkor. Vad sägs om ränterabatt på ditt lån eller attraktiv sparränta på ditt sparande? Du behöver inte ens förhandla om villkoren själv, det har din organisation redan gjort. De organisationer som lån och spar bank samarbetar med i dagsläget är Villaägarnas Riksförbund och Hyresgästföreningen.

Lån & Spar banks grundkrav

spara Du måste vara 18 år.

spara Ingen betalningsanmärkning.

spara Tillsvidareanställning.

spara Minst 250 000 kr i årsinkomst från fast tjänst.

spara För lånebelopp över 350 000 kr krävs två sökande.

Spara hos lån & spar bank

Banken erbjuder följande sparkonton och de omfattas av den Danska insättningsgarantin och täcker belopp upp till motsvarande 100 000 EUR per insättare.

Sparkonto

Sparränta 0,20%
Ingen bindningstid
Inga avgifter för uttag

Sparkonto Medlem

Sparränta 1% (upp till 25 000 kronor)
Ingen bindningstid
Inga avgifter för uttag

Kort

Lån och spar bank erbjuder MasterCard – ett kreditkort som funkar över hela världen och kommer med en kompletterande reseförsäkring. Banken erbjuder upp till 55 dagars räntefri kredit på detta kort.