Nanokredit

Nanokredit är ett smslåneinstitut som har som mål att erbjuda små och snabba krediter till sina kunder. Skillnaden mellan Nanokredit och många andra aktörer på den här marknaden är att man har två olika amorteringstider som gäller. Kunden kan välja mellan 30 eller 90 dagar vilket givetvis påverkar kostnaden för lånet. Ju längre du väntar med återbetalningen, desto dyrare blir lånet. Kunderna kan låna mellan 1000 – 10000 kronor och du måste vara 20 – 65 år, svensk medborgare och ha ett registrerat telefonnummer som står skrivet på dig själv. Har du inget sådant mobilnummer så går det bra att ange ett personkonto från Nordea istället. Vid ditt första lån på upp till 1500 kronor är det helt avgiftsfritt och utan ränta.

Nano Kredit erbjuder också ett koncept som kallas för Nano Flex vilket är ett skräddarsytt snabblån för de kunder som önskar. Här kan du som kund använda dig av dels annorlunda summor och dels olika avbetalningstider. Välj mellan 14 – 56 dagar istället för de fasta 30 och 45 dagarna. Tänk dock på att det blir dyrare ju längre tid du väntar.

Få fem procent rabatt på lånekostnaden

När du ska ansöka om ett lån så tillhandahåller Nanokredit ett enkel uträkningsverktyg som ger dig en snabb överblick om hur mycket ett lån skulle kosta hos företaget, beroende på ditt lånebelopp och återbetalningstid. Är du återkommande kund få du dessutom en rabatt på 5,00 procent av kostnaden, vilket gör Nanokredit unikt. Så är du ute efter ett snabbt lån kan det vara värt att ha Nanokredit i åtanke.

Så ansöker du om ett lån hos Nanokredit

Lån kan du ansöka om via telefon, ringa, eller direkt på webbplatsen. Nanokredit har öven en smidig app till iPhone som du kan använda för att kunna ta ett lån om du inte har någon dator i närheten eller om du inte har möjlighet att prata i telefon.

Besök Nanokredit