Nordax

Nordax Finans, numera endast Nordax, är ett kreditmarknadsbolag som går under Finansinspektionens kontroller och erbjuder sparandeformer och lån till privatpersoner. Nordax  arbetar flitigt med att erbjuda låga räntor för lån och ett tryggt sparande för de som önskar att placera sina pengar istället för att låna dem. Du sparar helt utan avgifter och bindningstider och du får tillbaka en av marknadens bättre sparräntor. Om du är intresserad av att öppna ett konto hos Nordax får du räkna med att det tar ungefär sex bankdagar att sätta upp det. Du kan när som helst göra uttag från ditt konto helt kostnadsfritt. Det tar även här sex dagar att sätta över pengarna i önskad form.

Eget kontosystem

Tidigare ingick Nordax Finans i ett samarbete med Danske Bank för att erbjuda effektiva system och konton. Det här samarbetet är emellertid avslutat och Nordax har nu själva ett eget kontosystem för sina kunder vilket visat sig fungera mycket bra. Det här är inget som du som ny kund behöver fundera över utan det berör mer gamla kunder som fått sina kontonummer utbytta till helt nya.

Andra kreditmarknadsbolag
0.00% - 0.00%
9.84% - 21.60%

Privatlån

Nordax erbjuder även sina kunder ett privatlån upp till 300 000 kronor och det helt utan säkerhet. Önskas lånet att lösas in tidigare så är det fullt möjligt. För att få ta del av lånet måste du vara folkbokförd i Sverige. Du måste även vara minst 20 år gammal och ha minst 120 000 i taxerad inkomst. Du får givetvis inte heller ha några betalningsananmärkningar. Amorteringen av lånet skall göras på högst 12 år och är ett annuitetslån. Uppläggningsavgiften ligger på 400 kronor och utöver det tillkommer en debiteringsavgift på 20 kronor i månaden.