Anyfin ger dig 100 kr avdrag på fakturan

Tidigare under året kunde du som besökte Allt om Spara läsa om den nya tjänsten Anyfin. En tjänst som på ett enkelt sätt hjälper svenskar att sänka räntan på sina avbetalningar. Sedan vi uppmärksammade Anyfin har bolagets framgång ökat något enormt. Idag har tusentals kunder använt sig av Anyfin för att sänka sina räntor och avgifter. I genomsnitt har kostnaderna för de svenskar som använt sig av Anyfin minskat med 57%. Detta vittnar om att dagens avbetalningar är förenade med alltför höga räntor och oförmånliga villkor. Något som Anyfin vill vara med att ändra på. Detta genom att erbjuda kunder att ta över befintliga krediter och delbetalningar och istället erbjuda en bättre betalplan. Något som minst sagt varit ett populärt upplägg. Anyfin ger inte själv ut några lån utan betalar helt enkelt av din kreditskuld och låter dig återbetala skulden till deras bolag istället. Detta utan att ta ut några orimliga avgifter eller att krångla till det. För att fler svenskar ska upptäcka fintechsbolaget innovativa tjänst kör man nu en tidsbegränsad kampanj där man gör 100 kr avdrag på första fakturan.

Med smart teknik som bygger på AI kan Anyfin smidigt och enkelt ta fram lägre räntor för dina avbetalningar. Det kan handla om avbetalningar från Klarna, American Express, Svea Ekonomi och andra finansbolag. Det spelar ingen roll om det handlar om kreditkortsskulder, privatlån, delbetalningar eller andra typer av krediter. Det enda Anyfin i nuläget inte kan hjälpa dig med är ditt bolån. Annars finns det inga begränsningar för vilka krediter du kan få sänkt ränta och bättre villkor på. Konceptet går helt enkelt ut på att du flyttar dina befintliga krediter till Anyfin och får bättre villkor och lägre ränta. Dessutom slipper du dyra mellanhänder!

Sänk räntan på dina delbetalningar med Anyfin

Få 100 kr avdrag på fakturan hos Anyfin just nuOm du idag står och betalar alldeles för höga krediträntor och tillhörande avgifter för dina delbetalningar så kommer det garanterat att löna sig att vända sig till Anyfin. Inte nog med att du får en sänkt ränta och således en lägre månadskostnad. Det blir dessutom betydligt enklare för dig att hålla koll på dina skulder. Detta då du får en samlad faktura varje månad och enbart behöver göra en betalning. Detta till skillnad mot om du har delbetalningar och krediter hos flera kreditinstitut. Då blir det mycket att hålla reda på med alla olika OCR-nummer, bankgiron och fönsterkuvert. Genom att undvika detta får du bättre koll på din ekonomi och ökar möjligheterna till en god och stabil privatekonomi. Pengarna du sparar varje månad kan du dessutom lägga in på ett sparkonto och skapa en buffert för oförutsedda utgifter.

Är du redo att testa Anyfins tjänst så kan du nu ta del av ett tidsbegränsat erbjudande. Detta erbjudande är enbart giltigt för nya kunder och gäller fram till den 31:a augusti 2019. Erbjudandet innebär att Anyfin drar av 100 kr på den första fakturan du får från bolaget. Detta efter du använt dig av Anyfins tjänst och flyttat över dina befintliga delbetalningar till bolaget. För att få avdraget behöver du bara skriva in koden adtraction100 i kassan hos Anyfin. Din första faktura från bolaget kommer då att vara på 100 kr mindre än om du inte använt dig av koden. Således sparar du 100 kr som du kan göra annat för eller helt enkelt spara undan till senare tillfälle. Notera att koden alltså enbart är giltig månaden ut. Därefter återgår Anyfin till de ordinarie villkoren.

Sänk räntan på dina delbetalningar nu

Enkel och kostnadsfri tjänst

Hos Anyfin förstår man inte varför kunder ska betala mer än nödvändigt för sina delbetalningar och krediter. Med anledning av detta har man tagit fram en enkel och kostnadsfri tjänst där du kan sänka räntan på dina delbetalningar. För att göra detta behöver du bara besöka Anyfins hemsida och antingen skicka in foton på dina nuvarande fakturor eller hämta ner dessa från respektive kreditgivare med hjälp av BankID. Tycker du dessa tillvägagångssätt verkar krångliga så finns det även möjlighet att maila sina fakturor till robot@anyfin.com. När detta är gjort kommer Anyfin via den senaste AI-tekniken ta fram ett erbjudande där du får lägre ränta och bättre villkor. Godkänner du erbjudandet så behöver du bara bekräfta detta med mobilt BankID så kommer Anyfin direkt att betala av din kredit och flytta skulden till sig. Därefter avbetalar du av skulden precis som vanligt på månatlig basis. Skillnaden är att du får en enda månadsfaktura och enbart betalar till Anyfin. Som ett exempel kan du spara 4462 kr under två år om du lägger om ett lån på 30 000 kr till Anyfin. Detta då räntan kan gå ner från 19,90% till 8,86% och att administrationsavgiften helt slopas. Du får alltså direkt en lägre månadskostnad och pengar över till annat.

Om du inte längre ha lust att mata lånehajarna längre så gör du alltså rätt i att prova Anyfins innovativa tjänst. Vill du veta mer om vad andra kunder haft för upplevelse hos Anyfin så kan du ta del av de omdömen som finns hos Trustpilot. Där har Anyfin i skrivande stund betyget 9,4 av 10 möjliga.