Betalkort – snart en nödvändighet

Många butiker väljer idag bort kontanter vilket gör att betalkortet blir en allt viktigare del i mångas vardag. Men vilket kort passar dig bäst?

Allt fler butiken väljer bort kontanter som betalningsmedel, ett steg mot ett kontantlöst samhälle. Hanteringen av kontanter har blivit ett nödvändigt ont för många butiker som i dag nästan endast har kunder som betalar med kort.

Mobilbranschen är i framkant inom detta område och i dag är det flera återförsäljare som väljer bort kontanter i sina butiker. Men det är inte bara mobilbranschen som har påbörjat detta tronskifte. Det finns även mindre butiker och restauranger som väljer bort kontanterna och som föredrar betalning med kort.

Betalkort är i dag en nödvändighet för många konsumenter men det är också ett praktiskt och säkert sätt att betala. Med kortet kan man vara säker på att man har pengar med sig vart man än går utan att behöva släpa på en massa sedlar eller mynt. Och när ska man handla över nätet är ett kort mer eller mindre ett måste.

I dag finns det en uppsjö av olika kort att välja mellan; med kredit, utan kredit, med bonusprogram, extra förmåner och så vidare. Frågan är bara vad du är i behov av. Hos oss kan du i lugn och ro själv jämföra olika betalkort och hitta det kort som passar dig bäst.