Få ut mer av dina inköp med Supreme Card Gold

I takt med att kontanthanteringen minskar gör vi svenskar allt fler inköp med kort. Utbudet av kort är idag enormt och man kan välja mellan alltifrån traditionella bankkort till flexibla betal- och kreditkort. Bankkorten är i regel kopplade till ditt lönekonto medan ett betalkort kan vara utgivet av en extern aktör. Kreditkorten ges ut av både svenska storbanker och övriga nischade banker och kreditinstitut. I och med att kortanvändandet blir allt mer frekvent kan det löna sig att se över vilka kort som ger mest tillbaks. Att göra regelbundna inköp och handla mat och förbrukningsvaror är trots allt något som görs oavsett vilket kort man har. Att då kunna få bonus på sina inköp kan göra stor skillnad i plånboken för den som väljer rätt kort. Det finns inte ett kort som passar alla men flertalet kort på marknaden ger poäng och bonus var du än handlar. Ett sådant kort är Supreme Card Gold som ges ut av Resurs Bank. Detta kreditkort är fyllt av förmåner som gör att du kan få ut mer av dina inköp. Kortet är just nu ett av de mer populära på marknaden och är ett av tre kreditkort som Resurs Bank erbjuder.

Supreme Card Gold från Resurs Bank är ett kreditkort med möjligheter till ett kreditutrymme upp till 150 000 kr. Detta innebär att du handlar först och betalar vid ett senare tillfälle. Resurs Bank erbjuder dock sina kunder att sätta in egna pengar på kortet. Gör man detta så får man dessutom en sparränta som för närvarande ligger på 0,90%. Därtill är pengarna skyddade av den statliga insättningsgarantin. Genom att bara använda pengarna du sätter in kan du dessutom undvika kreditränta.

Samla poäng när du handlar

Handla nu och betala senare med Supreme Card Gold Den största behållningen med Supreme Card Gold är poängsystemet. Detta innebär att du samlar poäng varje gång du handlar med kortet. Kortet är av typen mastercard vilket gör att du kan samla poäng på inköpsställen världen över. Du får även poäng när du handlar online eller gör ett uttag i en uttagsautomat. Resurs Bank ger dig 0,5 bonuspoäng för varje krona du handlar för med kortet. Har du ett högt kreditutrymme och handlar mycket så kan du med andra ord samla ihop riktigt många poäng. Poängen kan du sedan använda som betalmedel i poängshoppen hos Resurs Bank. Denna shop får du åtkomst till genom att logga in med ditt BankID. Sedan kan du söka bland olika produkter som du är intresserad av. För poängen kan du exempelvis handla teknikprylar, prenumerationer, resor och upplevelser. När du valt de produkter du vill ha går du bara till kassan och slutför din beställning. Därefter skickas produkterna hem till dig helt fraktfritt.

En annan uppskattad förmån med Supreme Card Gold är den reseförsäkring som du får med kortet. Denna försäkring gäller när du betalar minst 75% av din resa med ditt kreditkort från Resurs Bank. Med försäkringen får du exempelvis ersättning om flyget är försenat eller om du inte får ditt bagage i tid. Supreme Card Gold är dessutom ett kontaktlöst kort vilket innebär att du har möjlighet att blippa köp under 300 kr. Om du handlar för 500 kr eller mer får du ett kvitto på SMS för att hålla koll på dina inköp.

Ansök om Supreme Card Gold

6 månaders räntefri delbetalning

Eftersom Supreme Card Gold är ett kreditkort så är kortet även förenat med sedvanliga räntor och avgifter. Använder du dig att krediten på kortet så betalar du en kreditränta om 12,36%. Därutöver tillkommer en årsavgift på 245 kr samt månatliga administrationsavgifter på 39 kr. Detta innebär att den effektiva räntan är 18,15% vid en skuld på 15 000 kr som delbetalas under 12 månader. Dock ger Resurs Bank dig alltid upp till 60 dagars fri kredit. Detta innebär att du inte betalar någon ränta så länge du alltid betalar hela din faktura i tid. Du har även möjlighet att använda dig av en räntefri delbetalning i upp till sex månader. Du behöver du aktivt välja detta alternativ och kommer få betala en uppläggningsavgift på 97 kr. Därefter betalar du bara en månatliga administrationsavgift om 29 kr. Detta innebär att den effektiva räntan vid delbetalning blir 3,85% om du har en kredit på 15 000 kr.

Fullständiga villkor för Supreme Card Gold återfinns på Resurs Banks hemsida. Där kan du exempelvis läsa mer om den kompletterande reseförsäkringen. Du får även specificerade priser för köp utomlands och uttag i uttagsautomater. På Resurs Banks hemsida kan du även läsa mer om bankens andra kort: Supreme Card Woman och Supreme Card World.