Flexibla lån med Bynk-appen

Under de senaste åren har det dykt upp många nya aktörer på lånemarknaden. Storbankerna har fått acceptera att nya innovativa och entreprenörsdrivna banker tar marknadsandelar och på allvar tar upp konkurrensen om kunderna. Många av de alternativa banker och fintechbolag som startats på sistone erbjuder flexibla lösningar, modern teknologi och snabb handläggningstid. Detta till skillnad mot de etablerade bankerna vars produkter i jämförelse med uppstickarnas nästan kan framstå som lite trubbiga. En av de nya banker som gjort stor succé bland lånekunderna är Bynk. Bynk erbjuder kunder ett helt nytt individanpassat sätt att låna pengar. Därtill kan allt som har med lånet att göra hanteras direkt i mobilen via den populära Bynk-appen.

Bynk appen Mobilbanken Bynk grundades 2017 och bakom banken står bland annat Dennis Ahlsén som även grundade Lendo. Banken har även tunga investerare i ryggen i form av Schibsted som senast för några dagar sedan pumpade in ytterligare pengar i Bynk. Detta då man nu ska ta konceptet ut i Europa enligt en artikel som publicerades i Di Digital förra veckan. I Sverige var Bynks succé ett faktum redan den första månaden banken var live. Inte mindre än 4000 nya kunder valde att låna hos Bynk under uppstartsmånaden. Och lånekunderna verkar fortsätta strömma in till Bynk och om vi på Alltomspara.se får spekulera fritt så skulle vi tro att den unika Bynk-appen har mycket med detta att göra.

Hantera lån och ändra månadskostnad direkt i mobilen

Besök på banken och telefonköer är numera ett minne blott för lånekunderna. Med ett lån hos Bynk är allt som behövs för att hantera lånet en smartphone och Bynk-appen. Via appen kan kunder hantera sitt lån direkt oavsett vad det gäller. Och möjligheterna är många då Bynk erbjuder sina lånekunder alltifrån betalfria månader till justering av månadskostnaden och utökning av lån. Appen laddas enkelt ner i antingen AppStore eller Google Play. Utöver valmöjligheterna som erbjuds så har banken även infört så kallade Bynkpoäng. Intjänandet av dessa poäng sker under tiden kunden lånar pengar. Poängen ska sedan kunna användas för dig som vill betala in extra på ditt lån.

I nuläget erbjuder Bynk enbart privatlån utan säkerhet. Lånen är på mellan 10 000kr och 300 000kr men hur mycket varje specifik kund har rätt att låna avgörs av det så kallade Bynkbetyget. Detta betyg grundar sig i de uppgifter du lämnar i samband med låneansökan samt den kreditupplysning som tas på dig. Räntan på lånen sätts individuellt och hamnar i regel mellan 4,95% och 17,55%. Löptiden som går att välja på är 3-12 år. Bynk har tillstånd från Finansinspektionen och står därmed under tillsyn av samma statliga myndighet.

Bynk är mobilbanken som erbjuder dig lån på upp till 300 000kr. Här väljer du själv hur du ska hantera lånet!
10000-300000kr:
1.95-19.95%

Att ansöka om privatlån hos Bynk

Om du som vi är imponerade av Bynk och dess unika mobilbank så kan du med fördel ansöka om lån här. Bynk erbjuder även kunder att samla sina lån hos banken istället för att ha många småkrediter hos flera olika banker och låneinstitut. Genom att göra detta kan du få ner räntan samtidigt som övriga kostnader och avgifter minskar. Du kan ansöka om ett privatlån hos Bynk direkt via datorn eller via Bynk-appen.

För att få låna måste du vara mellan 20-70 år samt ha en deklarerad månadsinkomst på minst 10 000kr. Du måste vara egenföretagare, fast anställd, pensionär eller förtidspensionär. Slutligen får du inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden. Klarar du alla dessa villkor så kan du inleda en låneansökan genom att ange önskat lånebelopp och löptid. Därefter får du fylla i personliga uppgifter samt redogöra för månadsinkomst, boendeform och sysselsättning. När detta är gjort ansöker du om lånet genom att verifiera dig med ditt BankID. Blir du beviljad lånet så får du detta utbetalt inom 1-2 dagar. Under hela löptiden erbjuder Bynk dig fyra betalfria månader om året samt rätten att ändra återbetalningstid och således påverka månadskostnaden.