Nya iPhone är här!

Igår den 7 september så släpptes den nya iPhone modellen under en presskonferens i San Fransisco. Rykten om iPhone 7 stämde och igår presenterades en rad nya funktioner som ska vara tillgängliga.

Två nya modeller presenterades; både iPhone 7 och iPhone 7 plus. Vilka funktioner som skulle finnas i de nya modellerna har det florerat runt rykten om länge och igår kunde några av ryktena bekräftas. Ryktet som det talas mest om, att hörlursuttaget skulle tagits bort, presenterades igår vilket inte kom till någon stor överraskning. För den som inte vill ha trådlösa hörlurar kommer det finnas hörlurar som man istället kopplar till uttaget för laddning. Andra förbättringar som iPhone 7 kommer att ha är att den är vattentät och en förbättrad kamera. På den nya iPhone 7 har kameran en 12 megapixels upplösning och även en förbättrad zoomfunktion. Hemknappen kommer att vara programmerbar och batteritiden ska vara bättre. Iphone 7 är tillgänglig från den 16 september.

Förutom den nya iPhone modellen så presenterades en ny version av Apple Watch som man ska kunna simma med. Även Pokemon Go ska vara tillgängligt för den nya versionen. Utöver Apples nya produkter så lanserar även spelföretaget Nintendo spelet ”Super Mario Run” som ska finnas tillgängligt på Apples operativsystem först.  

Källa: va.se