Nyheter från Apple kan släppas i september

Nya produkter från Apple på väg De senaste dagarna har det florerat rykten kring företagsjätten Apple. Det mesta har handlat om betalningskravet från EU på 13 miljarder euro men det ryktas även om att nya iPhone 7 är på väg.

Enligt flera källor hörs nyheten om att man i september kommer visa upp nya produkter. ”See you on the 7th”, kablades ut från Apple till utvalda amerikanska medier som CNBC News och The Verve och syftet är enligt dessa att hinta om uppvisning av bland annat nya iPhone 7. Fans har skruvats upp rejält efter rykten om en iPhone 7 som ska vara mer vattentålig och hörlursfri och förväntningarna är höga. Även nya versioner av MacBook Pro, iMac och Apple Watch förväntas. Skulle det stämma skulle det vara femte året i rad som företagsjätten väljer september som månad för att visa upp nya produkter.

Skriverierna om Apple har de senaste dagarna mest handlat om betalningskravet på 13 miljarder euro. EU har gett Irland i uppdrag att kräva tillbaka företaget på summan då det efter tre års utredning visat sig att Irland gett Apple otillåtna skattelättnader som strider mot unionens regler.