Spara pengar med Anyfins populära tjänst

Sverige är ett land som på senare år blivit känt för sina framgångsrika fintechbolag. Vi svenskar kan bland annat skryta om bolag så som Izettle, Klarna, Spotify och Mojang. Några av dessa fintechbolag är dessutom så kallade Unicorns vilket innebär att bolagen nått en värdering på 1 miljard dollar eller mer. Enligt Wikipedia är Sverige faktiskt det land som har flest investeringar i fintech per capita. Ett av de nya fintechbolag som vi på Alltomspara.se fått upp ögonen för är Anyfin. Anyfin arbetar med att sänka kunders kostnader genom att själva ta över kundens skuld. Därefter får kunden en skuld till Anyfin med betydligt bättre ränta och villkor. Så sent som igår tog bolaget in 47 miljoner svenska kronor i investeringar från Northzone och Accel. Detta för att bygga en ännu bättre produkt och kunna fortsätta hjälpa dig som konsument att sänka dina räntekostnader.

Anyfin grundades 2017 med syftet att hjälpa kunder att sänka kostnader för lån, delbetalningar och krediter. Bolaget ställer alltså inte ut några nya krediter eller lån. Istället tar Anyfin över kundens skuld som sedan avbetalas direkt. Kunden i fråga får då istället en skuld till Anyfin men med betydligt lägre ränta och med bättre villkor. Enligt Anyfin själva har de i genomsnitt sänkt sina kunders kostnader för ränta med över 50%. Konceptet gynnar både företaget själva och kunden. Detta då kunden får en lägre månadskostnad samtidigt som Anyfin får avkastning i form av den ränta som betalas in till bolaget.

Anyfin använder den senaste tekniken inom AI

Tack vare den allra senaste tekniken som dessutom är baserad på AI kan Anyfin erbjuda otroligt snabb omfinansiering. Det tar enbart några sekunder för Anyfins robotar att göra en kreditbedömning samt ta fram ett nytt erbjudande till kund. Som kund behöver du bara skicka in en bild på din faktura för att du ska kunna få ett erbjudande om en bättre ränta. Om Anyfin anser att du redan har en bra ränta och att de inte kan sänka den ytterligare så får du inget erbjudande. Du behöver då heller inte betala någonting. Fakturan kan du skicka in via både Messenger, email och SMS. Du kan också låta Anyfin själva få tillgång till fakturan via BankID.

Får du som kund ett erbjudande som du tycker ser bra ut så kan du med ett klick omfinansiera lånet eller krediten. All administration tas då över av Anyfin som också betalar av den tidigare krediten direkt. Du kommer då framöver att istället betala en lägre månadskostnad direkt till Anyfin. På detta sätt kan du spara pengar varje månad!

Omfinansiera dina lån och krediter

Omfinansiera lån med Anyfin Det finns ingen anledning att betala mer än du behöver. Speciellt inte för att du ska bidra till höga löner och bonusar för cheferna på storbanker och andra låneinstitut. Därför är det lämpligt att omfinansiera sina lån och krediter med hjälp av Anyfin. Tjänsten är kostnadsfri och visar det sig att du redan har en bra ränta så kan det ändå kännas skönt att ha kollat. Men med största sannolikhet så kommer Anyfins robotar ta fram ett erbjudande som innebär att du får en betydligt lägre låneränta och således kan få extra pengar över varje månad.

När du skickat in en skärmdump på den kredit eller det lån du vill omfinansiera så kommer Anyfin att ta en kreditupplysning på dig. Ser denna okej ut och du uppfyller resten av de krav och villkor som ställs för nya kunder så kommer du inom sekunder att få ett erbjudande. Om du väljer att omfinansiera dina lån med Anyfin så kommer du kunna ha koll på allt som har med ditt lån att göra i Anyfins app. Med hjälp av denna app riskerar du heller aldrig att missa en betalning då du alltid får pushnotiser om dessa. I appen kan du även ta kontakt med kundtjänst, betala av hela din skuld eller bara se senaste transaktioner.