OPR Företagslån

OPR Företagslån är ett svenskt företag som ägs av OPR Finance. De startade år 2005 och har sedan dess hjälpt över 300 000 företag med finansiering.

OPR Företagslån hade småföretagarna i tanken då de startade sin verksamhet. Idén är att kunna erbjuda ett snabbt och smidigt företagslån för de som exempelvis är i uppstarten av ett företag, har ojämna inkomster eller är i behov av att investera. Genom att erbjuda lån på kort tid utan en tidskrävande ansökningsprocess vill man göra det möjligt för fler företag att jobba vidare med sin dröm.

OPR Företagslån erbjuder även fler tjänster som du kan läs om på deras hemsida.

 

Ansök om företagslån

Om lånet

Hos OPR Företagslån kan du som företagare låna mellan 30 000 och 500 000 kronor i upp till 18 månader. OPR Företagslån har alltid fasta och tydliga kostnader för sina lån. Det innebär att du betalar samma fasta summa varje månad under låneperioden. I den summan ingår alla kostnader, exempelvis administrativ avgift, så att du som låntagare inte riskerar några oväntade extrautgifter.

Du ansöker smidigt online och ansöker du om lån innan klockan 16:00 en vardag får du besked samma dag. Se till att ha följande redo inför din ansökan:

– Som sökande ska du, ensam eller tillsammans med annan, ha företagets namnteckningsrätt.
– BankID
– Företagets faktureringsuppgifter samt kontonummer till det konto du önskar att lånet överförs.
– Namn och e-mailadresser till eventuella ansvariga och borgensmän. Dessa får sedan ett mail med en inbjudan till att läsa igenom och godkänna villkor. Först när detta är klart behandlas ansökan.

Ansök hos OPR Företagslån

Villkor för OPR Företagslån

För att kunna beviljas lån hos OPR Företagslån krävs att du uppfyller vissa behörighetskrav:
Ditt företag ska vara svenskt och registrerat hos Boverket.
Ditt företag ska ha god kreditvärdighet.
Du ska ha minst en borgensman med taxerad inkomst (beroende på lånets storlek).

För att kunna erbjudas lån krävs att du har en god kreditvärdighet och kan gå i borgen för lånet. Företaget krävs med andra ordinte på någon säkerhet men du själv måste gå i personlig borgen. Ska du låna ett belopp som överstiger 200 000 kronor behöver du ytterligare en borgensman.
Borgensmannen/männen måste ge sin förbindelse innan en lånehandläggning kan påbörjas.

Räntor & avgifter

Hos OPR Företagslån får du en fast avgift som du varje månad ska betala av på ditt lån. Summan är densamma varje månad under hela låneperioden. Inga andra avgifter tillkommer. Besök OPR Företagslåns hemsida för att se vilka priser och villkor som gäller.

Kundtjänst

Du kan närsomhelst på dygnet skicka in en låneansökan men den behandlas under samma tider som kundtjänst finns tillgänglig vilket är vardagar mellan kl: 09:00 – 17.00.
Du når dem på telefonnummer: 08 501 006 60 eller via mail kundservice@opr-foretagslan.se.
Du hittar även en sida med svar på de vanligaste frågorna kring företagslån på deras hemsida.

Besök OPR Företagslån

Läs alltid igenom fullständig information och villkor från långivaren innan du undertecknar ett avtal.