OPR Företagslån

OPR Företagslån ingår i den stora finanskoncernen OPR Finance Oy som bland annat är ägare till OPR Privatlån. Bolaget innehar tillstånd från Finansinspektionen och man får således bedriva finansieringsverksamhet i enlighet med de regler som finns. OPR Företagslån har redan hjälp över 300 000 företag med finansiering och låneverksamheten är under ständig utveckling. Det är främst svenska småföretagare som man vänder sig till med sin finansieringstjänst. Målet är att tillhandahålla snabba lån utan krångel och med villkor som både är transparenta och lätta att förstå sig på. Företagslånen som erbjuds kräver ingen säkerhet. Däremot måste ägare gå i personlig borgen för att ett företagslån ska kunna beviljas. Detta till skillnad mot de lån som erbjuds av till exempel Ferratum Business.

Även om det kan kännas motsträvigt att behöva gå i personlig borgen så är fördelen med OPR Företagslån att man erbjuder lån även till de som annars har svårt att få lån. Det spelar ingen roll vad orsaken till att du behöver ett företagslån är. Hos OPR Företagslån kan du både låna för att göra nya investeringar och för att hantera oförutsedda utgifter. Ansökningsprocessen är både snabb och säker och du får dessutom beslut samma dag som ansökan skickas in. På så sätt slipper du gå miste om de chanser som ditt företag har. Hos OPR Företagslån vet man att tid är pengar och hanterar allt på smidigast möjliga sätt.

Besök OPR Företagslån

Snabba företagslån hos OPR

Hos denna långviare kan du låna alltifrån 30 000kr upp till 500 000kr. Du väljer själv vilken betalningsplan du vill ha och du kan återbetala företagslånet på mellan 3 månader och 18 månader. Ju längre löptid du har desto större kostnader kommer ditt lån att innebära för dig och ditt företag. Priserna som erbjuds på dessa företagslån är enkla att förstå och kräver ingen förkunskap. Istället har man alltid fasta kostnader som du redan på förhand får information om. Vidare betalar du samma kostnad varje månad oavsett vilken löptid du väljer för ditt lån. I denna fastna kostnad ingår samtliga avgifter för lånet vilket gör att du inte behöver räkna in några extra utgifter. Genom att dra i reglagen för summa och löptid på OPRs hemsida kan du se exempel på kostnader som de olika lånen utgör.

Notera att ditt företag måste ha en god kreditvärdighet för att beviljas ett lån av OPR Företagslån. Lånar du över 200 000kr krävs det att två personer går i personlig borgen för lånet. Ansöker du om lägre summor än så räcker det med att en privatperson går i borgen. OPR Företagslån tar alltid kreditupplysning på både bolaget som ska låna samt de borgensmän som är aktuella. Samtliga kreditupplysningar inhämtas från Creditsafe.

Hos OPR Företagslån kan du låna mellan 30 000kr och 500 000kr online. Ansökan sker helt digitalt och du får utbetalning samma dag.

Utbetalning av företagslån samma dag

OPR Företagslån är en av de aktörer som har smidigast och snabbast tjänst för företagslån. Hos OPR Företagslån får du pengarna utbetalda samma dag som ansökan skickas in. Du ansöker om företagslån helt digitalt via OPRs hemsida. Där påbörjar du din ansökan genom att bekräfta din identitet via mobilt BankID. Du får därefter fylla i de uppgifter som efterfrågas. Det handlar dels om generella uppgifter om ditt företag men även om kontaktuppgifter och verksamhet. Vidare måste du ange vilka borgensmän som ska stå på lånet samt delge information om dessa. När hela ansökan är komplett kan du skicka iväg denna till OPR Företagslån.

När OPR Företagslån hanterar ditt bolags ansökan så innefattar detta även att en kreditbedömning görs. Bland annat tar företaget en kreditupplysning på både bolag och borgensmän. Denna kreditupplysning inhämtas från Creditsafe och förfrågningarna syns enbart hos andra långivare som använder sig av Creditsafe. Om du beviljas lånet så får du besked samma dag och då betalas även pengarna ut direkt. Notera att du måste fylla i din ansökan innan klockan 16:00 för att kunna få ett besked samma dag.

Räntefria företagslån med fasta kostnader

Hos OPR Företagslån arbetar man inte med ränta på samma sätt som du kanske är van vid. För att undvika missförstånd och ge en transparent kostnadsbild har man istället en fast månadskostnad på sina lån. Denna fasta kostnad baserar sig på löptiden och det belopp som lånas. Prisuppgifterna redovisas på OPRs hemsida men för att få en exakt prisbild över just ditt lån krävs det att du gör en ansökan. Det finns möjlighet att förtidslösa företagslån och då får du som kund en avgiftsreducering. Utöver den månatliga månadsavgift som redovisas i den offert du får från OPR Företagslån tillkommer det inga dolda kostnader. Istället täcker själv månadskostnaden alltifrån administrationsavgifter och fakturaavgifter.

För att få låna av OPR Företagslån krävs det att en eller fler privatpersoner går i borgen för lånet. Alla former av svenska bolag har möjlighet att ansöka om ett företagslån. Det krävs dock att ditt bolag är kreditvärdigt och klarar en sedvanlig kreditprövning. Detta innebär bland annat att företaget ska ha god återbetalningsförmåga och att kreditupplysningen från Creditsafe ska se bra ut. Detta gäller både själva företaget och de personer som angivits som borgensmän.

Kontakta OPR Företagslån

Kontakta OPR Du kan när som helst på dygnet göra en låneansökan hos OPR Företagslån. Ansökningar behandlas dock enbart under ordinarie öppettider vilka är vardagar mellan 7:00 och 17:00. Under dessa tider kan du även nå kundtjänst via telefon på 08- 501 006 60. Om du föredrar att maila in till kundservice så gör du detta på kundservice@opr-foretagslan.se. Behöver du skicka brev till bolaget så gör du detta på: OPR-Finance AB, Kungsbroplan 1, 112 26 Stockholm. På OPRs hemsida kan du se personerna som arbetar på företaget. Där har du även möjlighet att läsa mer om bolaget och dess koncern.