Erik Penser Bank

Erik Penser Bank är en oberoende, svensk privatägd bank som erbjuder finansiella tjänster till både privata och institutionella investerare. Dom har cirka 90 anställda och sitt huvudkontor i Stockholm. Dom brinner för att skapa individanpassade lösningar och att ge sina kunder en hög grad av personlig service. Dom vänder sig både privatpersoner och företag men är inte som vanliga stora banker utan de erbjuder mer selektiv exklusiv rådgivning och förvaltning. Via Penser Spar kan kunder få sparande till fördelaktiga villkor, den minsta insättningen är 25 000 kr. Banken startades av Erik Penser som föddes 1942 i Eslöv. Han började sin bana inom finansvärlden på Bankfirman Langenskiöld 1969. Under 1980-90-talet var han en av Sveriges främsta finansmän, bland annat genom sitt holdingbolag Yggdrasil. 1994 grundade han Erik Penser Fondkommission som 2008 blev Erik Penser Bank. Deras slogan är ”Vi utvecklar förmögenhet”.

Detta erbjuder Erik Penser Bank

Några av delarna som Erik Penser Bank erbjuder är förmögenhetsrådgivning, pensionsförvaltning, kapitalförvaltning, mäkleri, analys och likviditetsgaranti. Via Penser Spar kan man också ha sina besparingar. Med förmögenhetsrådgivning är syftet att bygga upp, förvalta och utveckla förmögenheter. Det gör dom bland annat via rådgivning och kapitalförvaltning.

Penser Spar

Det finns en minsta insättning som man måste göra för att få öppna ett sparkonto och det finns en högsta insättning som man måste göra. För att bli sparkund hos Erik Penser Bank så loggar man in med sin e-legitimation/Bank ID och skapar en kundprofil. Sedan gör man en kontoansökan, följer anvisningarna och därefter öppnar ett sparkonto.

Lägsta insättning: 25 000 kronor
Högsta insättning: 950 000 kronor

Besök Erik Penser Bank

Sparräntor Erik Penser Bank
Sparbank / SparkontoTidInsättn. garantiRänta
Erik Penser Bank sparkontoErik Penser BankPenser Spar 3 år3 årJa1.70% Besök
Erik Penser Bank sparkontoErik Penser BankPenser Spar 2 år2 årJa1.40% Besök
Erik Penser Bank sparkontoErik Penser BankPenser Spar 1 år1 årJa1.20% Besök
Erik Penser Bank sparkontoErik Penser BankPenser Spar 6 mån6 mån.Ja1.15% Besök
Erik Penser Bank sparkontoErik Penser BankPenser Spar 3 mån3 mån.Ja0.80% Besök