TF Bank (tidigare Time Finans)

TF Bank, tidigare Time Finans, är ett företag inom Halénskoncernen som erbjuder sparande i sparande till privatpersoner. Banken grundades 1987 under namnet Halens Finans och till en början så bedrev man en utlåningsverksamhet. Men sedan 2005 har man även erbjudit sparkonton. Kort därefter bytte man namn 2008 till Time Finans och sedan 2012 är bankens nya namn TF Bank. Banken är i dag verksam i Norge, Finland, Sverige och Estland. Utlåningsverksamheten sker i dag under varumärkena Halens Privatlån, Credento samt Cellbes Privatlån, och i dag har man över 60 000 kunder.

Hos TF Bank har du möjlighet att spara upp till 1 000 000 kronor. Detta i ett sparkonto som de kallar för Sparkonto Plus. Du har två fria uttag om året och skulle du vilja göra flera under ett och samma år tillkommer en avgift på en procent, av det uttagna beloppet.

De har även ett fasträntekonto som är ett sparkonto med bindningstid på ett år. Även här kan du sätta in som mest en miljon. Vid uttag under bindningstiden tillkommer en avgift. Efter bindningstiden har du obegränsat med uttag.

Sparräntor hos TF Bank

För den aktuella sparräntan hos Time Finans se nedan.

Sparräntor TF Bank
Sparbank / SparkontoTidInsättn. garantiRänta
TF Bank sparkontoTF BankTF Sparkonto Plus mån.Ja0.70% Besök