Kalkylator för sparande

Har du tagit beslutet att börja spara pengar på ett sparkonto? Det är inte alltid så enkelt att skapa sig en bild om vad sparandet egentligen kommer generera. Vad innebär det när räntan är en viss procent? Hur stor betydelse har egentligen summan man sätter in varje månad i det långa loppet? Kommer det ge stor effekt av att inleda med ett stort belopp? Att det finns mycket pengar på kontot när jag börjar mitt månadssparande?

Detta är alla väldigt vanliga frågor som dyker upp innan man inleder ett sparande. För att underlätta för våra besökare som har ett intresse i av att börja spara pengar så har vi tagit fram en kalkylator som hjälper dig att beräkna ditt sparande. Genom att fylla i olika variabler så kommer du få en snabb och tydlig överblick om hur mycket pengar du faktiskt lyckas spara ihop framöver.

Kalkylatorn är väldigt enkel att använda. Börja med att fylla i om du har ett belopp på kontot redan från start. Efter det använder du dig av de olika reglagen för att anpassa kalkylatorns beräkningar. Prova dig fram helt efter dina förutsättningar för sparandet. Genom att använda dig av de olika variablerna kommer du se hur summan längst ner i vår sparkalkylator kommer ändra sig.  Det är därför det är väldigt enkelt att jämföra olika möjligheter till ditt sparande för att se hur mycket pengar som skall finnas på kontot efter att spartiden gått ut.

Räkna på ditt sparande

Att spara är något som rekommenderas för alla. Det är dock inte helt enkelt att veta vad sparandet ger för effekt. Genom att använda vår sparkalkylator får du en god överblick till ditt sparande.

kr

per månad

månader

på sparkontot.