Byt elavtal och sänk dina kostnader

Har du följt alla konstens regler; bytt ut dina glödlampor mot lågenergilampor, köpt miljösmarta vitvaror med mera, men ändå så är dina elkostnaden onormalt höga? Då sitter du antagligen med ett elavtal som inte är fördelaktigt för ditt hushåll. Och statistik visar att många svenskar är just i den situation. Men att byta elavtal är inte så krångligt som man kan tro och hjälpen är inte långt borta.

Byta elavtal

Att byta elavtal är något som allt fler svenskar bör titta på. Det finns många elbolag ute på marknaden idag, vilket gör att det är en väldigt konkurrensutsatt marknad. Och om du aktivt väljer elbolag istället för att sitta på ”det gamla vanliga” så kan du hjälpa att konkurrensutsätta marknaden ytterligare. Det resulterar, i förlängningen, i lägre priser hos elbolagen.

Att ta ett aktivt val är inte svårare än vad man kan tro. Och vi på Allt Om Spara har en mycket smidig tjänst, i ett samarbete med Compricer, där du kan hitta det bästa elavtalet för ditt hushåll. Du knappar helt enkelt in dina uppgifter för just hushållet. Därefter får du fram en lista med de avtal som skulle passa hushållet bäst. Och om du fortfarande inte är säker på hur du går tillväga så kan Compricer ringa upp dig för att hjälpa dig att byta avtal.

Hitta det bästa elavtalet för just ditt hushåll >