Fem tips för att fynda på mellandagsrea

Snart är det dags för mellandagsrean 2016 – årets största rea. På mellandagsrean finns det alltid chans till att göra bra fynd vare sig du handlar i fysiska butiker eller på nätet. Följ våra fem tips och kom hem med rätt reaprylar.

1. Gör en lista
Sätt dig ner och planera i förväg vad du ska hålla utkik efter. Håll dig till din lista och försök att inte dras med i köphetsen för mycket.

2. Ta reda på information
När öppnar butikerna du vill besöka? Vilka har den bästa mellandagsrean och vad kommer de att rea ut? Allt det går oftast att ta reda på i förväg.

3. Redo för rea
Ta på dig kläder som är enkla att dra av när du ska in i provhytten, ta med en flaska vatten och något litet att tugga på, så att du orkar med en mellandagsrea som ofta innebär en hel del stress och trängsel.

4. Hetshandla inte!
Handla inte bara för att det är billigt. Satsa på prylar och produkter som du ändå skulle ha handlat. Då är det roligt att tjäna några kronor.

5. Näthandla
Slipp trängseln, stressen och hetsen och sitt kvar därhemma i mysbyxorna och spana istället in närbutikernas reor. Oftast minst lika bra!