Låna pengar utan ränta och avgifter

SMSlån och mikrolån utan ränta och avgifter - gratis Om man behöver låna pengar snabbt är smslån och mikrolån ofta nära till hands för många. Att ta ett smslån kan bli väldigt kostsamt i slutändan men kan ibland vara den bästa utvägen om man vet att man kan betala tillbaka inom kort. Vänd dig då till rätt bolag för då kan du låna upp till 5000 kronor utan att behöva betala någon ränta eller onödiga avgifter.

Smslån och snabba mikrolån brukar vi vanligtvis inte förorda men om du nu måste ta ett sådant lån för att exempelvis betala hyran eller någon annan akut räkning så vaför inte göra det på ett smart sätt?

Lån upp till 5000 kr utan ränta och avgifter

I dag finns det många företag som erbjuder mikrolån och smslån vilket innebär att det är en tuff konkurrens på markanden. Därmed så har vissa av låneföretagen tagit fram erbjudanden för de som är nya lånekunder. Flera av företagens erbjudanden rör sig om lån utan ränta, avgifter eller både och. Som mest kan du låna hela 5000 kronor helt ränte- och avgiftsfritt hos bland annat både Folkia och Vivus.

Det är viktigt att betala tillbaka i tid

Dock är det viktigt att poängtera att dessa lån är endast fördelaktiga så länge du betalar tillbaka dem i tid. Skulle det bli så att du missar att betala i tid, även om det bara rör sig om en dag, så kan du räkna med höga räntepåslag och avgifter på din andra faktura. Det är detta misstaget många gör och därmed hamnar i smslånefällan. Som vi tidigare påpekade så bör sms- och mikrolån vara den sista utvägen och beslutet bör vara väl avvägt innan du tar ett lån.

Exempel på företag som erbjuder lån ränte- och avgiftsfritt*

Låna hos Folkia

Låna 5000 kronor ränte- och avgiftsfritt

Ansök om lån >

Låna hos Vivus

Låna 6000 kronor ränte- och avgiftsfritt

 

Låna hos Ferratum

Låna 4000 kronor ränte- och avgiftsfritt

 

Låna hos Nanokredit

Låna 1500 kronor ränte- och avgiftsfritt

 

Låna hos ViaConto

Låna 1500 kronor ränte- och avgiftsfritt

 

Låna hos SMSKredit

Låna 1000 kronor ränte- och avgiftsfritt

 

Låna hos Pengos

Låna 500 kronor ränte- och avgiftsfritt

 

*Notera att dessa erbjudanden gäller från och med den 3:e oktober 2012 och kan komma att ändras. Därmed reserverar vi oss för eventuella ändringar i framtiden.