Pengar tillbaka när du shoppar på nätet

Pengar tillbaka när du shoppar på nätet Att handla på nätet har blivit allt mer populärt och i takt med att intresset ökar så kommer fler och fler smidiga tjänster som du kan använda. En av dessa är refunder.se som ger dig pengar tillbaka när du shoppar, som en extra rabatt.

Refunder.se är en nättjänst som gör det möjligt för dig att få pengarna tillbaka när du shoppar på nätet hos en av deras samarbetspartners, som exempelvis CDON.COM, Clas Ohlsson, Halens, Nelly.com, Bokia.se med flera.

Så fungerar refunder.se

Upplägget är enkelt. Skapa ett konto, som är helt gratis, och sök efter de produkter som du är intresserad av som finns i Refunders utbud. Sen går du helt enkelt vidare till butiken och handlar som vanlig. Refunder kommer sedan att ge en viss procent tillbaka på allt du handlar i den butiken, detta gäller även om du har utnyttjat ett kampanjkod eller handlar reavaror etc. Pengarna du får tillbaka kommer att synas på ditt konto inom 10 dagar efter att du har gjort ditt köp.

Pengar tillbaka till ditt bankkonto

Pengarna, eller cashback som Refunder kallar det, kan du hämta ut fyra veckor efter du har gjort ditt köp. Det minsta beloppet du kan hämta ut är 100 kronor, som du sedan kan överföra till ditt PayPal-konto eller vanliga bankkonto.

Så går du tillväga för att få pengar tillbaka när du shoppar via Refunder

1. Skapa ett konto, det är helt gratis
2. Sök efter vad du är intresserad av, refunder har ett stort utbud av butiker handla av
3. Gå till butiken och gör dina köp
4. Efter några dagar kommer din cashback att synas under ”Mina sidor”
5. Efter fyra veckor kan du betala ut summan till ditt bankkonto eller PayPal-konto, dock minst 100 kronor.