Spela poker med lån

Ett lån innebär rent generellt att pengar nyttjas som inte tillhör en själv. En avgift i form av ränta skall betalas som ”tack” för att man fått möjlighet att ta lånet. Den här är ofta en procentsats av den totala summan av lånet. Att betala av sitt lån är därför av hög prioritet då avgiften minskar i takt med att summan minskar. Att riskera de lånade pengarna på Internet poker är en handling som är mycket onödig då du spelar med pengar som inte tillhör dig själv.

Pokermarknaden växer

En marknad som fullständigt exploderat på senare år är just pokern på nätet. Fler och fler svenskar får ett intresse i spelet och ser möjligheterna att utveckla sitt spel genom strategier, pokerlitteratur och kunskaper. Något som gör att de blir en bättre pokerspelare och har större chans att vinna pengar. Samtidigt som någon vinner så förlorar också andra. En normal människa vet att när pengarna som innehas är slut så skall man också sluta spela poker. De som inte har den spärren kommer att teckna ett oförmånligt lån. Ett lån som sedan riskerar bli en spelförlust och generera nya lån.

Det är förståeligt att folk fastnar i olika bonusar och erbjudanden som talar om hur mycket extra pengar det finns att tjäna och vilka perfekta turneringar som erbjuds för att vinna fina priser. Det måste ändå någonstans finnas en broms att dra i när pengarna är slut. Risken att det kan gå åt pipan finns, hur bra du än är, vilket gör att du kan förlora dina insatta pengar. Att förlora ett lån på poker eller ett annat vad är det absolut sämsta scenariot som kan uppstå. De flesta i vårt samhälle vet när saker och ting når sin gräns. Att sluta spela när pengarna är slut är för många en självklarhet.

Satsa bara dina egna pengar

Vi vill inte med den här artikeln påstå att folk inte skall spela poker på Internet. Tvärtom egentligen men bara så länge du satsar dina egna pengar. Om du sen spelar på Texas Hold’em eller Omaha spelar ingen roll. Det viktiga är fortfarande att det inte är lån som finansierar insatserna. Det är inte svårare än så.