view counter

Handelsbanken

Handelsbanken är ytterligare en av de stora i Sverige när det gäller bankverksamhet. De erbjuder givetvis en hel del olika möjligheter till placeringar av sina kunders pengar för att försöka nå den absolut bästa avkastningen som är möjlig. Handelsbanken har sparkonton som är helt och hållet situationsanpassade för varje individ. Där finns allt ifrån sparkonton och kapitalkonton till framtidskonton och allkortskonton, allt för att kunna erbjuda tjänster till alla olika typer av krav som kommer från kunderna. Förutsättningarna för kontona ser lite olika ut med olika antal uttag, olika nivåer på räntorna och olika avgifter som kommer till.

Placeringssparande

Banken erbjuder också placeringssparande i form av de vanligare tjänsterna som erbjuds. Aktier och fonder finns givetvis med och någonting som erbjuder möjligheter att få en bra avkastning på sitt kapital. Kapitalförsäkringar finns också som tillval för de som vill ha lite spänning men också en trygghet. Då och då erbjuds också så kallade kapitalskyddade placeringar så som aktieindexobligationer och obligationer. 

Räntor

Gällande räntor se nedan eller på Handelsbankens hemsida.

Handelsbanken i Mobilen

Allt fler storbanker väljer att ta sin telefonbank till nya höjder. Det är inte så att Handelsbanken inte har haft telefontjänster tidigare utan det är snarare det faktum att man tagit steget till de så kallade smarta telefonerna. Handelsbanken har nu en egen applikation, eller app, till iPhone, där du enkelt och smidigt kan utföra bankärenden direkt i telefonen. Du kan bland annat se dina saldon och transaktioner som gjorts från kontona, göra egna överföringar mellan dina konton, föra över pengar till andras konton som är fördefinierade, öppna och stänga dina kort för internetköp samt ladda kontantkort. Det är alltså en stor mängd ärenden som går att göra direkt i telefonen. Däremot har Handelsbanken valt att exkludera möjligheten att betala räkningar och fakturor genom bank i mobilen. Något som exempelvis konkurrenten Nordea har möjliggjort.


Sparräntor Handelsbanken
Sparbank / SparkontoTidInsättn.
garanti
Ränta
Handelsbanken
Skogskonto
0 årJa0,65% 
Handelsbanken
Bunden Placering 3 mån
0.3 årJa0,05% 
Handelsbanken
Framtidskonto
1 årJa0,05% 
Handelsbanken
Affärskonto
0 årJa0,00% 
Handelsbanken
e-Kapitalkonto
0 årJa0,00% 
Handelsbanken
Sparkonto
0 årJa0,00% 
Bra att veta
Insättningsgaranti Sparformer Övrigt
Täcks av den statliga insättningsgarantin. - Sparkonto
- Fonder
- Aktier
- Obligationer
- Aktieindexobligationer
- Kapitalförsäkringar
- En av de stora
- Erbjuder pension
- Har mobil-app
- Stor trygghet
Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter
view counter
view counter