Pensionsförvaltare

PensionsförvaltareDet finns en uppsjö av olika pensionsförvaltare att välja emellan. Vissa mer kända än andra men ofta men ganska stor spridning bland sina placerare. Vi har valt att lista ett antal. Är det någon du känner att du saknar är du välkommen att påtala detta under kontakt-länken. Hittar du något nedan som inte stämmer är du också välkommen att höra av dig.

Vi listar olika pensionsförvaltare

Informationen är relativt kortfattad och syftar till att snabbt ge en bild över vilka förvaltaren riktar sig emot. Samt vilken trygghet som finns bakom. Vi har också valt att lista kontaktuppgifter i form av postadresser, e-postadresser och telefonnummer för att du som kund enkelt skall kunna komma i kontakt med din önskade pensionsförvaltare.

Pensionssparande hos Avanza

Varför ska jag välja pensionsförvaltare?

Många har inte aktivt valt pensionsförvaltare och om du funderar på hur du ska förvalta din pension så titta inte endast på avgiftena. Gör en grundlig undersökning om hur olika förvaltare har haft för avkastning tidigare. Att ta hand om sin pension är något alla bör aktivt göra. Du jobbar trots allt ihop de pengarna under hela ditt arbetsamma liv och sen vill du kunna ha en god pension. Så att välja rätt förvaltare är viktigt för din framtida pension.