view counter

SEB

Skandinaviska Enskilda Banken, SEB, tillhör också en av våra mer kända banker. Bankens verksamhet är omfattande inom de flesta branscherna och så även inom sparandet. Företaget erbjuder flertalet av de olika sparformerna som idag finns på marknaden. Företaget har sparkonton i olika former där det vanliga kallas för Enkla sparkontot som motsvarar ett konto där du har fria uttag och kan ha valfri mängd pengar att spara. Det finns ytterligare konton som passar för olika situationer, däribland placeringskonton och transaktionskonton.

Satsar på obligationssparande

SEB erbjuder också placeringar i aktier och fonder. Ett bra sparande för dig som är ute efter en högre avkastning och en större utmaning. SEB har också någonting som kallas aktieobligationer. En blandning med utmaning från aktierna och trygghet från obligationerna.

Företaget erbjuder också flertalet av de olika obligationer som finns att placera dina pengar i. SEB har anpassat sina tjänster och kan erbjuda varjde individ den sparandeformen som bäst passar för tillfället. Boka ett möte för att lära dig mer om vad som passar dig bäst.

SEB i mobilen

SEB hör också till de banker som tagit steget till en mer digital bankhantering. Man erbjuder sina kunder att anmäla sig till att få tillgång till sina bankuppgifter via sin mobiltelefon. Dock handlar det inte bara om en applikation till en smart phone som många andra banker valt, utan här finns också en telefonanpassad hemsida man surfar in på för att sedan logga in på sitt konto. Sidan hittas under m.seb.se och om du anslutit dig till tjänsten via vanliga hemsidan så är det bara att logga in för att komma åt tjänsterna. SEB har nu också släppt en direkt anpassad applikation för Iphone som är gratis för registrerade kunder hos SEB. De delar du kan göra via seb bank i mobilen är bland annat att överblicka konton, betala e-fakturor, göra överföringar mellan egna konton och till andra bankkonton inom och utom SEB. SEb sätter dock krav på att de personer som vill använda lösningen måste ha mobiltelefoner som stödjer en hel del olika säkerhetsprotokoll. Det här är just av anledningen att man tagit bank i mobilen något längre med att låta kunder kunna betala fakturor och skicka pengar till utomstående konton.

Kontakt

För aktuella räntor och mer information om SEB hänvisar vi till deras webbplats.

Låna av SEB

Är du intresserad av att låna pengar kan du läsa mer om SEB och deras lånemöjligheter.


Sparräntor SEB
Sparbank / SparkontoTidInsättn.
garanti
Ränta
SEB
Placeringskonto 5 år
5 årJa0,81%
SEB
Skogskonto
1 årJa0,65%
SEB
Placeringskonto 4 år
4 årJa0,53%
SEB
Placeringskonto 3 år
3 årJa0,41%
SEB
Placeringskonto 6 mån
0.6 årJa0,15%
SEB
Placeringskonto 2 år
2 årJa0,08%
SEB
Företagskonto
0 årJa0,00%
SEB
Enkla Sparkontot
0 årJa0,00%
SEB
Placeringskonto 1 år
1 årJa0,00%
SEB
Privatkonto
0 årJa0,00%
SEB
Placeringskonto 3 mån
0.3 årJa0,00%
Bra att veta
Insättningsgaranti Sparformer Övrigt
Täcks av den statliga insättningsgarantin. - Sparkonto
- Fonder
- Aktier
- Obligationer
- Aktieindexobligationer
- Kapitalförsäkringar
- Konceptet Enkla
- Bonusprogram
- Erbjuder lån
- Mobil-app
Omröstning
Hur blir din ekonomi 2017?:
Nyhetsbrev

Vill du få aktuella ekonominyheter och uppdateringar om vad som sker på Allt om Spara?

Registrera dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-post i fältet nedan!

Lämna följande fält tomt

view counter
view counter
view counter
Låna pengar hos ICA Banken
view counter