BusinessCredit

BusinessCredit

BusinessCredit har lagt ner sin verksamhet i Sverige

BusinessCredit har lång erfarenhet av tillförlitlig utlåning och hit kan du med fördel vända dig om du behöver ett företagslån. Varumärket ägs av finanskoncernen WS Finance Global AB som finns registrerat hos Finansinspektionen. Således är BusinessCredit en seriös utgivare av företagslån och du kan alltid känna dig trygg när du lånar här. Hos BusinessCredit erbjuder man företagslån upp till 500 000kr. Tjänsten är helt digital och utbetalning av pengar sker samma dag som lånet beviljas. Man arbetar med tydlig och transparent prissättning vilket gör att du slipper betala dolda kostnader. Bolaget har verkat inom finansbranschen sedan 2006 och vet vilken service kunder kräver. Detta märks bland annat genom att man erbjuder en enkel låneprocess där du hela tiden kan få hjälp och support av kundtjänsten.

Bolaget samarbetar med Bisnode och det är också denna aktör som BusinessCredit fått högsta kreditvärdighet av. Med andra ord är BusinessCredit en etablerad aktör att räkna med när det kommer till företagsfinansiering. Tjänsten hos bolaget passar utmärkt för dig med ett företag som är i behov av snabb likviditet eller som ska finansiera en smart idé.

Företagslån upp till 500 000kr hos BusinessCredit

Har du ett svenskt företag som är i behov av likviditet och behöver pengarna snabbt så är BusinessCredit en lämplig långivare. Här erbjuds företag att låna mellan 10 000kr och 500 000kr utan säkerhet. Dock behöver en person gå i proprieborgen för ett lån på max 200 000kr. Är lånet större än krävs proprieborgen av minst två personer. De företagslån som erbjuds hos BusinessCredit har en flexibel återbetalningstid på mellan 3-12 månader. Samtliga lån har en fast kostnad där alla låneavgifter ingår. På så sätt får du redan från början en transparent bild över vad ditt lån kommer att kosta.

Något som gjort BusinessCredit till en populär utgivare av företagslån är den snabba ansökningsprocessen. När du och ditt företag ansöker om ett lån hos BusinessCredit får du ett lånebeslut redan samma dag. Om du sedan även godkänner och signerar låneavtalen denna dag så sker även utbetalningen samma dag. Med andra ord är man en av de aktörer som snabbast betalar ut godkända företagslån. Har du BankID så sker hela ansökningsprocessen helt digitalt och du slipper onödigt pappersarbete. Hur stor avgift du kommer behöva betala för ditt lån beror på hur stor summa du lånar samt hur lång löptid du väljer att ha.

Ansök om företagslån hos BusinessCredit

BusinessCredit är en av många långivare som erbjuder företagslån. Vi rekommenderar dig att alltid jämföra priser och villkor innan du tar ett beslut om vem du ska låna av. På BusinessCredit kan du alltid se tydliga priser för lånet beroende på olika löptider och lånebelopp. Även när du påbörjar en ansökningsprocess hos långivaren kan du se den totala månadskostnaden för ditt kommande lån. Det tillkommer inga övriga räntor eller kostnader än de priser som redovisas på hemsidan. För att ansöka om ett företagslån hos BusinessCredit behöver du först ange hur mycket du behöver låna till företaget. Sedan får du välja hur lång återbetalningstid som lånet ska ha. Du kan välja mellan en löptid på tre månader upp till tolv månader. När du sedan går vidare till steg två kommer du att kunna se en komplett lista över de avbetalningar som ditt företag kommer att få göra.

I steg två av ansökningsprocessen behöver du även komplettera med uppgifter om ditt företag. Det handlar bland annat om organisationsnummer, namn och företagsform. Därefter kan du gå vidare för att fylla i annan information om bolaget. När detta är gjort får du ange information om ansvarig person samt uppge vilka borgensmän som ska stå på lånet. Lånar du ett belopp under 200 000kr så krävs det minst en borgensman som är privatperson. Du får sedan identifiera dig innan själva ansökningsprocessen är slut. BusinessCredit kommer då att göra en kreditbedömning och här tar man bland annat hjälp av upplysningsföretaget Bisnode. Därefter får du ett lånebeslut och accepterar du priser och villkor kan du signera handlingar och du får då lånet utbetalt till ditt företag samma dag.

Prissättning och grundkrav

För att veta exakt hur mycket det kommer att kosta ditt företag att låna hos BusinessCredit måste du göra en låneansökan. Du kan trots detta redan nu se exempel på återbetalningsplaner på BusinessCredits hemsida. Bland annat kan du då se att ett företagslån på 500 000kr som återbetalas under tolv månader innebär en total avgift på 119 940kr. Detta innebär en total månadskostnad på 51 661kr med amortering inräknad. Lånar ditt företag istället 50 000kr under sex månader så blir den totala månadskostnaden inklusive amortering 10 203kr. I den fasta uppgift som anges på bolagets hemsida ingår alla kostnader som är knutna till lånet.

BusinessCredit har vissa behörighetskrav på de företag som vill låna pengar. Bland annat beviljar man enbart företagslån till svenska företag och dessa måste återfinnas i registret hos Bolagsverket. Vidare får de privatpersoner som står som borgensmän för lånet inte ha några betalningsanmärkningar. Därtill måste borgensmännen ha en god kreditvärdighet. Om du hellre föredrar att ta ett företagslån utan borgensmän så kan du vända dig till Ferratum Business. Där görs ingen kreditbedömning på dig som privatperson.

Kontakta BusinessCredits kundtjänst

Har du några frågor om de företagslån som erbjuds hos BusinessCredit så kan du kontakta företagets kundtjänst. Denna kundtjänst är bemannad varje vardag mellan 9:00 och 17:00. Hit kan du även vända dig med frågor angående ditt befintliga lån. Du når kundservice hos BusinessCredit genom att maila kundtjanst@businesscredit.se. Föredrar du att ringa så kan du göra detta och då är det numret 08- 409 279 33 som gäller. På BusinessCredits hemsida får du även tillgång till svar på vanliga frågor som ställs till kundservice. Vidare så kan du även följa BusinessCredit på Facebook för att hålla dig uppdaterad om det senaste som händer inom bolaget.