Dina Pensioner – En ny gratistjänst

När man byter jobb brukar också pensionsbolagen ändras och att du istället skall gå under andra avtal. När det här har gjorts några gånger så har du spridit ut pensionspengar hos en mängd olika bolag och du har egentligen ingen kontroll överhuvudtaget om hur din pension ser ut. Dina Pensioner är en mycket trevlig tjänst som inte funnits på marknaden speciellt länge. Idén bygger på att du som pensionstagare lämnar en fullmakt till bolaget. Med den ger du dem tillåtelse att ta reda på alla dina pensionspengar som ligger hos olika bolag. Genom att bli medlem på sajten kan du ge bolaget fullmakten. Därefter har de tillåtelse att ta reda på alla dina pensionsuppgifter hos de olika bolagen.

Sammanställning

När uppgifterna kommit in till bolaget så görs en noggrann sammanställning av alla dina pensionsuppgifter. Däribland kontrolleras kapital, efterlevandeskydd med mera. Du får en personlig sida som du enkelt loggar in på där alla uppgifter presenteras på ett snyggt och trevligt sätt. Genom att studera den statistik som tagits fram kommer du få en samlad bild av hur din pension ser ut. Här hittar du dina PPM-pengar, tjänstepensionen, ditt privata sparande samt dina liv- och sjukförsäkringar.

Pensionssparande hos Avanza

Kostnadsfri tjänst

Tjänsten erbjuds helt gratis mot att du som kund blir medlem på sidan och att du godkänner med en fullmakt. I dina pensioner som du har idag ingår kostnader för att någon skall hålla koll och erbjuda dig administration för att få kontroll över pensioner du har. Tänk på att bolaget aldrig kan påverka eller röra dina pengar eller papper som finns hos de olika myndigheterna. Det gör du helt och hållet själv. Tjänsten påverkar alltså inget kapital eller gör så att du skulle få en sämre pension.

Dina Pensioner - ett rådgivande företag

Dina pensioner fungerar också som en möjlighet till rådgivning dit du kan vända dig för att få hjälp med frågor som har med pensionen att göra. Som medlem har du alltså förmånen att få stöd och rekommendationer för att du skall få en så bra tid som möjligt när du blir gammal.

Ytterligare information

Är du intresserad av tjänsten och vill veta mer om hur det fungerar? Då rekommenderar vi ett besök på deras hemsida, dinapensioner.se.