ICA Bankkort plus

ICA Bankkort Plus ICA Bankkort Plus är ett kreditkort från ICA Banken. Fördelen med detta kort är att det fungerar både som ett kreditkort och ett bankkort. Förutom att du kan ha en kortkredit på mellan 20 000kr och 100 000kr så kan du alltså även ha en kontokredit på upp till 50 000kr. ICA Bankkort Plus är ett mycket populärt kreditkort som passar dig som gör de mesta av dina matinköp på ICA. Du får nämligen 1% bonus på ICA för alla köp du gör i butiken. Dessutom kan du höja denna procent genom att även ha dina försäkringar eller ditt sparkonto hos ICA. Du kommer då att kunna tjäna poäng dubbelt så snabbt vilket ger dig en högre bonus varje månad. En stor fördel med detta kort gentemot andra kreditkort på marknaden är att du inte betalar någon uttagsavgift med ICA Bankkort Plus.

Utöver att du kan tjäna en massa poäng på dina matinköp så har detta kreditkort även en rad andra fördelar. Bland annat är kortet kopplat till en trygghetsförsäkring. Därutöver kan du lägga kortet i din Samsung Pay. Ica Bankkort Plus kommer från ICA Banken som är en nischbank som gjort stor succé i Sverige. Banken erbjuder förutom kreditkort även möjligheter för både spar, lån och försäkringar. Med andra ord kan du samla alla dina banktjänster hos ICA Banken om du föredrar det.

Ansök om ICA Bankkort Plus

Få bonus på ICA med ICA Bankkort Plus

Dubbel ICA bonus Detta kreditkort är alltså väldigt förmånligt för dig som vanligtvis handlar på ICA. Varje gång du använder ditt kort i denna butikskedja får du nämligen poäng. Poängen räknas i procent utifrån den summa du handlar för med ditt kort. Om du enbart har ett kreditkort från ICA Banken så tjänar du 1% på alla dina köp hos butikskedjan. Om du har ytterligare en tjänst från ICA Banken så får du istället 2% på dina köp. Med andra ord kan det vara värt att även ha ett sparkonto, en försäkring eller ett lån i samma bank. Poängen omvandlas en gång per månad till bonus. Denna bonus sätts in på ditt kort och kan sedan dras av vid ditt nästa köp på ICA. Varje gång du har ditt ICA Bankkort Plus i ICAs betalterminaler kan du även se hur din nuvarande poängstatus ser ut.

ICA Bankkort Plus är utrustat med så kallad blipp-funktion. Detta innebär att det räcker att blippa kortet varje gång du gör köp på under 350kr. Du har även möjlighet att lägga in ditt kort i Samsung Pay så att du kan sköta betalningarna med din mobil. Slutligen så är ICA Bankkort Plus även kopplad till en trygghetsförsäkring. Denna försäkring gäller när du köper hushållsmaskiner eller hemelektronik med ditt kreditkort. Med andra ord får du en extra trygghet i vardagen med ditt ICA Bankkort Plus.

0kr i uttagsavgift med ditt ICA Bankkort Plus

För varje år som du har ditt ICA Bankkort Plus får du betala en årsavgift på 324kr. Väljer du att få hem din faktura i pappersform varje månad så tillkommer en månatliga aviavgift på 25kr. Därför rekommenderar vi dig med kort att välja e-faktura eller att få din faktura till Kivra. Du betalar då ingen aviavgift alls. Har du ett Extra Bankkort Plus som exempelvis en familjemedlem använder så tillkommer en årsavgift på 288kr. Däremot betalar du ingen uttagsavgift med ditt ICA Bankkort Plus. Detta gäller både när du tar ut pengar i Sverige och utomlands. Detta är en stor fördel med kortet och något som inte många andra erbjuder. Däremot lägger ICA Banken på ett valutaväxlingspåslag på 1,25% på alla köp som görs i utlandet.

ICA Banken erbjuder dig med ICA Bankkort Plus en räntefri period på upp till 60 dagar. Betalar du din faktura inom denna period så utgår ingen kreditränta eller extra kostnader. Väljer du istället att delbetala din faktura så får du räkna med en ränta som just nu ligger på 10,95% (2019-03-12). Detta är dock en betydligt lägre ränta än vad konkurrenterna tar. Med ICA Bankkort Plus kan du ansöka om en kredit på upp till 100 000kr.

Grundkrav för ICA Bankkort Plus

✔ Minst 18år gammal
✔ Årsinkomst på minst 200 000kr
✔ Inga betalningsanmärkningar

Ansök om ett kort med ditt mobila BankID

Ansök om ett ICA Bankkort PlusOm du vill dra nytta av de fördelar som ett ICA Bankkort Plus innebär så kan du enkelt ansöka om ett kreditkort. Se bara till så att du uppfyller grundkraven innan du påbörjar din ansökan. En ansökan om ett kreditkort från ICA Banken sker helt digitalt via ditt mobila BankID. Du kommer till ansökningsformuläret genom att klicka dig vidare via länkarna här på Alltomspara.se. Du med mobilt BankID kan signera avtalet direkt på skärmen. Har du inget BankID får du istället signera låneavtalet manuellt genom dokument som du får hemskickade. I ansökan hos ICA Banken får du bland annat välja vilken kreditgräns du vill ha på kortet. Du får även ange vad syftet med ditt ICA Bankkort Plus kommer att vara. Därutöver vill ICA Banken få mer information om dig samt hur din ekonomi ser ut. Detta innefattar bland annat personuppgifter och uppgifter om din anställning och din taxerade inkomst.

Gör en ansökan direkt

När du ansöker om ett ICA Bankkort Plus så kommer ICA Banken att ta en kreditupplysning på dig. Detta för att se så att dina angivna uppgifter stämmer samt att du är kreditvärdig nog. Innan ansökningsprocessen är klar behöver du godkänna avtal samt kontrollera att de uppgifter du skrivit in stämmer. Blir du sedan beviljad ett kreditkort från ICA så kommer detta kort att skickas hem till dig inom några dagar. Därefter är du redo att använda kortet och samla bonus på alla dina köp i ICAs butiker.