Marginalen Gold

Marginalen Gold Marginalen Gold är ett kreditkort som ges ut av Marginalen Bank. Detta kreditkort är kopplat till VISA och låter dig handla både tryggt och smart. Med en utgivare som Marginalen Bank kan du alltid vara säker på att du erbjuds bra villkor och support vid behov. Marginalen Bank står under tillsyn av Finansinspektionen och erbjuder alltifrån kreditkort till sparkonto och privatlån. Marginalen Gold är ett av två kreditkort som denna bank ger ut. Vidare erbjuder man även ett vanligt bankkort för dig som har ditt lönekonto hos banken. Med ett Marginalen Gold väljer du själv hur stort kreditutrymme du vill ha. På så sätt behöver du inte ha en högre kredit än du vet att du kan hantera. Just nu erbjuder man ett kreditutrymme från 15 000kr upp till 100 000kr. Genom att inneha ett Marginalen Gold får du möjlighet att delbetala de köp som är på 5000kr eller mer. På så sätt blir kortet är bra alternativ till dyra avbetalningsplaner som butikerna själva erbjuder.

Detta guldia kort från Marginalen Bank ger dig även extra försäkringar och en populär prisgaranti. Du kan även utnyttja betalningsfria månader och få återbäring på dina köp. Med Marginalens återbäringsprogram kan du få cash back i över 200 olika onlinebutiker som är anslutna till kortutgivaren. Det är med andra ord inte svårt att förstå varför Marginalen Gold är ett av marknadens mest uppskattade kreditkort.

Ansök om Marginalen Gold

Prisgaranti med Marginalen Gold

Prisgaranti och återbäring med Marginalen Gold En av många fördelar med Marginalen Gold från Marginalen Bank är den fantastiska prisgarantin. Om du handlar med ditt kreditkort så kan du få upp till 2000kr i ersättning om du skulle hitta samma produkt billigare i en annan butik. Därutöver ingår det en allriskförsäkring som gäller för alla köp i Sverige. Detta innebär att du som köper hemelektronik eller hushållsmaskiner med ditt Marginalen Gold får produkten försäkrad i 3 år. Kortet är även kopplad till både självriskskydd vid bilbärgning och assistans samt ersättning om du tankar din bil med fel bränsle. Vidare ingår det en gratis reseförsäkring när du skaffar ett Marginalen Gold. Denna försäkring ger dig bland annat avbeställningsskydd, resestartskydd och ersättning vid bagageförsening.

En annan fördel med Marginalen Gold är att du kan delbetala dina köp. Du får även välja din egen kredit och kan ansöka om upp till 100 000kr i kreditutrymme. Du kan även få återbäring genom att använda ditt kreditkort i någon av de 200 onlinebutiker som Marginalen samarbetar med. Det enda du behöver göra för att börja samla återbäring är att ansluta ditt kort till systemet och därefter ladda ner en widget till din webbläsare. I skrivande stund kan du få upp till 25% återbäring på de köp du gör hos butikerna som Marginalen samarbetar med.

Marginalen bjuder på första årsavgiften

Väljer du att skaffa ett Marginalen Gold kreditkort nu så kan du glädja dig åt att få första årsavgiften gratis. Därefter kommer kortet att kosta dig 195kr om året. Marginalen tar inte heller ut någon aviavgift för dig som väljer e-faktura. Om du istället vill få hem en pappersfaktura varje månad så kommer detta att kosta dig en aviavgift om 25kr. Du som använder ditt Marginalen Gold för att ta ut pengar i uttagsautomat får räkna med en avgift på minst 35kr. Marginalen Bank tar nämligen 3% av uttagsbeloppet i avgift vid varje uttag du gör. Försök därför att undvika att ta ut pengar med kortet. Avgiften är hög i jämförelse med liknande kort från andra kortutgivare och gäller både vid uttag här hemma och utomlands. Om du använder ditt Marginalen Gold för köp i utlandet får du även betala ett valutapåslag på 1,65%.

Med Marginalen Gold erbjuds du upp till 50 räntefria dagar. Betalar du hela skulden på din faktura så tar Marginalen Bank inte ut någon ränta eller extra avgifter. Om du däremot utnyttjar kreditfunktionen längre än så så utgår en ränta på 16,90% (2019-03-12). Du har även möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader om året och då läggs räntan på nästa kontoutdrag. Väljer du att utnyttja funktionen för delbetalning för köp på över 5000kr så väljer du själv din återbetalningstakt. Tänk på att det vid delbetalning tillkommer extra månadsavgifter. Dock tar man inte ut någon ränta eller uppläggningsavgift och ingen ny UC tas.

Grundkrav för Marginalen Gold

✔ Minst 20 år fyllda
✔ Taxerad inkomst på minst 120 000kr
✔ Inga betalningsanmärkningar
✔ Folkbokförd i Sverige

Ansök om ett Marginalen Gold

Ansök om Marginalen GoldÄr du sugen på guldkortet från Marginalen Bank så kan du ansöka nu och slippa den första årsavgiften. Du ansöker om Marginalen Gold genom att gå via våra länkar till Marginalens hemsida. Där inleder du ansökningsprocessen genom att välja en kredit på mellan 15 000kr och 100 000kr. Innan du gör detta bör du dock se till att du uppfyller ovan nämna grundkrav. Gör du detta så kan du gå vidare genom att fylla i dina personuppgifter. Även kontaktuppgifter så som adress behöver fyllas i. Därutöver behöver du ange din månadsinkomst före skatt samt vart din inkomst kommer ifrån. Därefter kan du gå vidare med din ansökan och får då välja mellan olika tillval som Marginalen Bank erbjuder sina kortkunder. Uppkommer det någon fråga under processen så kan du enkelt aktivera Marginalens hjälpchatt som du finner längst ner till vänster på bankens hemsida.

Gör en ansökan direkt

När du fyllt i allt som krävs hos Marginalen Bank så kan du granska din ansökan och identifiera dig med ditt BankID. När detta är gjort kommer banken att göra en kreditprövning på dig genom att inhämta en upplysning ifrån UC. Blir du beviljad ett Marginalen Gold så får du veta detta direkt. Du kan därefter se fram emot att få ditt kort hem i din brevlåda och därefter är du redo att ta del av alla förmåner som kortet är kopplat till.