Supreme Card Woman

Supreme Card Woman

Supreme Card Woman är ett kreditkort från den svenska nischbanken Resurs Bank. Kortet skiljer sig mycket från andra kreditkort då det är ett så kallat välgörenhetskort. Med ett Supreme Card Woman i plånboken är du med och stöder kampen mot bröstcancer. Detta då varje köp du gör med ditt kreditkort bidrar till att Rosa Bandet får in pengar. Resurs Bank skänker 1kr till Rosa Bandet för varje köp du gör med ditt Supreme Card Woman. Kortet är även kopplat till många andra förmåner så som poängsystem och möjlighet till delbetalning.

Det rosa kortet från Resurs Bank är ett av fyra olika kreditkort som Resurs Bank erbjuder. Denna bank var den första i Sverige att erbjuda kunder räntefri kredit. Detta är något som hänger kvar än idag och med ett Supreme Card Woman har du alltid 60 dagar på dig att betala innan räntan tickar in. Dessutom kan du välja att delbetala din skuld i upp till 60 dagar med 0% i kreditränta. Som du hör finns det många fördelar med att använda sig av ett Supreme Card Woman från Resurs Bank.

Ansök om Supreme Card Woman

Skänk pengar till Rosa Bandet med Supreme Card Woman

Förmåner Supreme Card WomanDen stora behållningen med ett Supreme Card Woman är såklart bidraget till Rosa Bandet. Varje gång du använder ditt kort från Resurs Bank kommer Rosa Bandet att få en krona till forskningen för bröstcancer. En krona kan låta lite men totalt har Resurs Bank redan skänkt sex miljoner kronor till Rosa Bandet tack vare att kunderna använt sitt Supreme Card Woman. Utöver att du är med och stöder kampen mot bröstcancer med ditt Supreme Card Woman så tjänar du även poäng när du handlar. Med ett kort från Resurs Bank får du 0,5 poäng för varje krona du handlar för. Dessa poäng kan du sedan använda dig av i Supreme Cards poängshop. I denna shop hittar du alltifrån tekniska prylar, presentkort, resecheckar och prenumerationer på tidningar. I shoppen kan du även välja att växla in poängen mot pengar och skänka dessa till välgörenhet.

Med ett Supreme Card Woman får du även en reseförsäkring om du betalar minst 75% av resan med ditt kort. Försäkringen ger dig exempelvis skydd om din resväska skulle försvinna eller om flyget är försenat. Komplett information om den reseförsäkring som medföljer kortet går att finna på Supreme Cards hemsida. Du som har ett kort från Resurs Bank kan även känna dig trygg när du handlar. Varje gång du gör ett köp på över 500kr så får du ett kvitto på SMS. En annan förmån är att Supreme Card Woman har blipp-funktion. Därmed fungerar kortet att använda vid kontaktlösa terminaler. Slutligen kan du som ägare till ett kort även få rabatt hos bland annat Solid Försäkringar, Euroflorist och Din-X.

Räntefri delbetalning med Supreme Card Woman

Som användare av ett Supreme Card Woman från Resurs Bank får du varje år betala en avgift på 295kr. Du kan utnyttja upp till 60 dagars räntefri kredit vilket innebär att du inte betalar någon ränta på den kredit du nyttjar. Går det över denna tid kommer dock en ränta på 12,36% att börja ticka (2019-03-08). Att använda kortet i butik i Sverige är helt kostnadsfritt. Vid köp i utlandet får du däremot betala ett valutapåslag på 1,97%. Kortet är inte särskilt förmånligt att göra uttag med. Detta då du som kund får betala 2,97% av uttagsbeloppet varje gång du använder Supreme Card Woman i en uttagsautomat. Detta gäller både i Sverige och utomlands och minsta uttagssumma att betala vid varje uttag är 35kr.

Med ett Supreme Card Woman erbjuds du även upp till sex månaders delbetalning helt utan ränta. När du använder denna funktion får du däremot betala en månatlig aviavgift på 29kr samt en uppläggningsavgift på 97kr. Väljer du att använda ditt kort för att spara pengar så kan du se fram emot en sparränta på 0,95%.

Grundkrav Supreme Card Woman

✔ Inga betalningsanmälningar
✔ Inkomst från anställning
✔ Minst 18 år gammal

Ansök om kortet helt digitalt

Om du vill vara med och bidra till forskningen mot bröstcancer samtidigt som du tjänar poäng när du handlar så bör du skaffa dig ett Supreme Card Woman. Detta gör du enkelt direkt på Resurs Banks hemsida. Du behöver inte skriva på några papper eller ha tillgång till din bankdosa för att genomföra en ansökan. Istället är det enda som krävs att du har tillgång till ditt BankID. Ansökan börjar med att du väljer hur stort kreditutrymme du vill ha på kortet. Du kan välja alltifrån 10 000kr till 150 000kr. Därefter får du skriva in ditt personnummer och dina kontaktuppgifter. Resurs Bank ställer här även några frågor som är helt enligt penningstvättslagen. Du får sedan acceptera de allmänna villkoren och kan trycka på ”Ansök” och gå vidare.

Gör en ansökan direkt

I nästa steg kommer Resurs Bank fråga om kompletterande uppgifter och därefter tas en kreditupplysning i UC på dig. När denna upplysning är tagen kommer du att få ett besked om huruvida du blivit beviljad kreditkortet eller inte. Om du tycker att allt ser bra ut så signerar du kredithandlingarna med hjälp av ditt mobila BankID. Efter några dagar kommer du att få hem ditt nya Supreme Card Woman kort i brevlådan och du är redo att börja samla poäng!