Advisa

Advisa - Låna upp till 400 000 kronorAdvisa är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta de bästa lånemöjligheterna och lägsta räntorna helt kostnadsfritt. Genom dem kan du teckna privatlån upp till 600 000 kronor. Du kan även teckna ett billån eller samla dina tidigare lån för en lägre ränta.

Personlig rådgivare hjälper dig

Behöver du hjälp med att hitta ett lån så kan du ansöka direkt på deras webbplats, eller via telefon. Det gör du genom att ange dina uppgifter i ett formulär. De kommer att låta bankerna att slåss om dig som kund och inom 24 timmar kommer en personlig rådgivare att kontakta dig för att presentera vilka låneerbjudanden som finns att välja emellan och hjälpa dig att välja rätt. Advisa samarbetar med totalt 19 banker och kreditbolag som bland annat; Resurs Bank, ICA Banken, Marginalen Bank med flera.

Villkor för att ansöka om ett lån hos Advisa

För att de ska godkänna en låneansökan så får du inte ha några skulder hos hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar, du måste du vara minst 18 år och ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden (eller 120 000 per år).

Besök Advisa

Låneräntor Advisa
KreditinstitutRäntaÅterbet. tidUppl. avg.Lånebelopp
Advisa2.95 - 29.06 %1 - 15 år0 kr5000 - 600000 kr Besök