Anmärkning.se

Hos Anmärkning.se har du som har svårt att få lån någon annanstans möjlighet att låna pengar. Anmärkning.se är en jämförelsetjänst från företaget Lendo AB. Till skillnad mot Lendos vanliga låneförmedling har man här enbart riktat in sig på långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkning. Du kan använda tjänsten hos Anmärkning.se för att jämföra alltifrån privatlån, billån och hopbakslån. Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen vilket gör Anmärkning.se till en trygg tjänst och du kan alltid lita på att allt går rätt till. Man samarbetar med flertalet kreditgivare och långivare vilket gör att du alltid kan ställa instituten mot varandra innan du gör ett val. På så sätt kan du få ett lån med bra ränta och sjyssta villkor. Dessutom slipper du själv sitta och leta vilka långivare och banker som beviljar lån trots betalningsanmärkning.

Har du inga betalningsanmärkningar så rekommenderar vi att du jämför lån hos Lendo istället. Men du som har anmärkningar kan med fördel använda dig av tjänsten på Anmärkning.se. En utav fördelarna med att göra detta är att det enbart tas en kreditupplysning från UC. Detta till skillnad mot om du själv ansöker om lån hos olika långivare. Då kommer flera kreditupplysningar tas och detta ger dig fler förfrågningar i din UC som i sin tur leder till framtida svårigheter att få lån. Dessutom är det mindre tidskrävande att låta Anmärkning.se göra jobbet med att leta upp lämpliga kandidater för utlåning.

Få lån trots betalningsanmärkning med enbart en kreditupplysning

Är du i behov av lån men har svårt att få ett på grund av betalningsanmärkningar i ditt förflutna så kan du använda dig av denna tjänst. Hos Anmärkning.se är det helt gratis att jämföra lån och räntor. Dessutom tas endast en kreditupplysning och denna går sedan ut till flera olika banker. Du kommer erbjudas samma ränta på lånen som om du sökt dessa utanför Anmärkning.se. Således tillkommer det inget räntepåslag eller andra dolda avgifter. Anmärkning.se tjänar istället sina pengar på att förmedla kunder till bankerna och kreditinstituten. Med anledning av detta finns det ingen anledning att själv ödsla tid på att jämföra lån när du kan göra det kostnadsfritt via Anmärkning.se. Med en låneförmedling som denna får bankerna dessutom konkurrera om dig. Detta pressar långivarna vilket leder till att du erbjuds den bästa räntan automatiskt.

Jämför lån och räntor hos Anmärkning.se

Genom en enkel ansökan hos Anmärkning.se kan du se vilka kreditgivare och banker som erbjuder dig lån med lägst låneränta. Börja med att ange hur stort belopp du vill låna samt hur lång återbetalningstid du föredrar. Du kan låna mellan 10 000kr och 200 000kr. Kryssa sedan i rutan om du ämnar att ta ett lån för att samla dina övriga lån och krediter. Därefter kommer Anmärkning.se att presentera en månadskostnad för dig. Denna månadskostnad är inte beräknad utifrån den ränta du kommer att erbjudas utan är bara ett exempel. Men du får ändå en fingervisning om hur kostnaden kommer att se ut på ett ungefär. I nästa steg kommer du att få knappa in ditt personnummer innan du går vidare. När detta är gjort får du fylla i dina personliga uppgifter och verifiera din identitet med hjälp av BankID.

När verifieringsprocessen är genomförd gör tar Anmärkning.se en kreditupplysning på dig. Denna upplysning får samtliga samarbetsbanker dela på. Långivarna får därefter 24 timmar på sig med att komma upp med ett låneerbjudande till dig. När alla erbjudanden är inkomna kan du jämföra och välja vilket lån som känns bäst och billigast för dig. Efter att valet är gjort och du skrivit på lånehandlingar så kommer pengarna att betalas ut inom ett par dagar.

Kraven som samarbetsbankerna har på dig som låntagare

Har du betalningsamärkningar så kan du beviljas lån på upp till 200 000kr hos Anmäkning.se. Det gäller dock att du klarar grundkraven som vi tänkte gå igenom mer grundligt här. Först och främst måste du vara myndig för att använda dig av jämförelsetjänsten. Vidare måste du ha varit folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaks. Din årsinkomst måste vara på minst 120 000kr och du måste vara skuldfri hos Kronofogden sedan minst sex månader tillbaks.

Uppfyller du grundkraven så har du stora möjligheter att bli beviljad ett lån via Anmärkning.se. Ha dock i åtanke att det är bankerna och kreditinstituten som bolaget samarbetar med som sätter kraven. Det är även dessa institut som avgör om du är kreditvärdig samt har den återbetalningsförmåga som krävs för att ta ett lån.

De räntor som bankerna erbjuds sätts individuellt och utgår mycket ifrån din kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärdighet du har desto lägre ränta på ditt lån kan du förvänta dig. Räkna även med att få betala en uppläggningsavgift för lånet.