Anyfin

Anyfin Anyfin är ett fintechbolag som grundades 2017 och som har som mål att sänka kunders kostnader för krediter och lån. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn och följer således alla regler och lagar som gäller kring utgivning av konsumentkrediter. Anyfin har med sin tjänst verkligen tänkt utanför boxen och förmedlar inga nya krediter. Istället hjälper man människor att sänka kreditkostnaden genom att själva ta över krediten eller lånet. Därefter betalar du som kund istället en lägre månadskostnad till Anyfin. Varför betala mer än man behöver för sina delbetalningar, lån och kreditkort? Med Anyfin kan du istället spara pengar varje månad vilket vi på Alltomspara.se såklart tycker är jättebra!

Vi är många som använder oss av delbetalning vid inköp av nya varor och produkter. Dessa kostnader tillsammans med exempelvis ränta och avgifter på kreditkort eller månatliga lånekostnader kan tillslut utgöra en ganska stor skuld. Kreditgivarna månar dessutom sällan speciellt mycket om kunden eller tänker på vad ytterligare en kredit kan innebära. Det gör däremot Anyfin som nu vill hjälpa dig med sänka kostnaderna på de krediter du har.

Besök Anyfin

Anyfin sänker dina månadskostnader

Sänk dina månadskostnader med Anyfin Hela konceptet med Anyfin är att du som kund flyttar din skuld till bolaget. Skulden kan bestå av dyra delbetalningar, utnyttjad kredit på ett kreditkort eller dyra privatlån. Då Anyfin inte tar ut några dyra administrationsavgifter eller använder sig av dyr teknik så kan de enkelt sänka dina månadskostnader. När du flyttat din skuld till Anyfin betalar bolaget av denna. Du betalar sedan en lägre månadskostnad direkt till Anyfin. Bolaget tjänar därmed på den ränta de debiterar dig. Denna ränta är billigare än den samlade ränta du hade innan. Men trots detta tjänar Anyfin på själva affären då de betalat av sina skulder redan. Med andra ord blir det en riktigt win win situation för både Anyfin och kunden!

Men hjälp av den innovativa tjänst som erbjuds har Anyfin som mål att minska skuldsättningen för privatpersoner. Ingen ska betala mer än de behöver bara för att cheferna på storbanker och andra låneinstitut ska ha ut höga bonusar. Speciellt inte när det sker på kundernas bekostnad. I genomsnitt har Anyfin sänkt sina kunders räntekostnader med över 50%. Det säger en hel del om vilka marginaler de traditionella bankerna och låneinstituten har!

Anyfin hjälper dig att sänka kostnaden på dina lån och krediter. Med Anyfins tjänst kan du spara pengar varje månad!

Kom igång med Anyfin

Kom igång med AnyfinDet är enkelt att komma igång med Anyfin och tack vare den allra senaste AI tekniken så går allt både smidigt och snabbt. Som Anyfin kund får du dessutom tillgång till en app där du kan sköta allt som har med dina lån att göra. Via appen kommer du dessutom via ett pushmeddelande bli påmind när det är dags för dig att betala din månatliga faktura. Undrar du någonsin någonting så kan du enkelt kontakta kundtjänst direkt via appen. Medarbetare finns även tillgängliga via både Messenger, SMS och email. För att bli kund hos Anyfin behöver du bara skicka en skärmdump på din senaste faktura. Du kan skicka skärmdumpen via några av de sätt vi just nämnde. Om du tycker att detta verkar krångligt så kan du istället hämta hem fakturan via BankID. På Anyfins hemsida kan du läsa mer om hur detta går till.

När Anyfin mottagit din faktura så görs en sedvanlig kreditupplysning via UC och sedan tar bolagets robotar fram ett erbjudande till dig! Detta erbjudande kommer ha betydligt bättre villkor och ränta. Notera att enbart en kreditupplysning görs så skulle du sedan vilja samla fler av dina krediter så kommer ingen ny upplysning att tas. Om du tycker att erbjudandet som Anyfin tagit fram ser bra ut så behöver du bara godkänna allt med ditt mobila BankID. Därefter betalar bolaget av din kredit och du får istället en skuld till Anyfin.

Ränta och avgifter hos Anyfin

Ränta och avgifterMålet för Anyfin är att sänka dina månadskostnader. Lyckas man inte med detta så meddelar man detta och ingen kostnad kommer att tas ut. När det gäller räntor på den skuld du får hos Anyfin så kan dessa se olika ut. Bolaget arbetar nämligen med individuell räntesättning vilket innebär att man utgår från dina ekonomiska förutsättningar. Det är först efter du skickat in minst en faktura samt att en kreditprövning gjorts som Anyfin kan meddela dig om vilken ränta du får.

Anyfin arbetar inte med några dolda avgifter. De kostnader du som kund får hos bolaget består av amortering, ränta samt administrationsavgift. Du har alltid rätt att lösa hela din skuld i förtid helt utan kostnad. Gällande återbetalningstiden så kommer denna att vara densamma som den återbetalningstid du hade på din ursprungliga kredit. Anledning till att Anyfin inte erbjuder att förlänga återbetalningstiden är för att detta skulle innebära högre räntekostnader för dig som kund. Något som skulle gå emot hela visionen för produkten som trots allt är att sänka kostnaden för dig och inte skuldsätta dig ännu mer.

Detta krävs för att du ska få omfinansiera dina krediter

Om du tycker att Anyfins tjänst låter som guds gåva till mänskligheten så kan du med fördel använda dig av tjänsten. Det gäller dock att du uppfyller vissa krav och villkor som ställs på låntagare hos Anyfin. Du måste vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal. Du får inte ha någon aktiv skuld hos Kronofogden. Däremot accepteras kunder med betalningsanmärkningar så länge dessa är äldre än 12 månader. Anyfin tar en kreditupplysning på dig och kan via informationen på denna enkelt se om du är kreditvärdig eller inte. Det är alltså främst denna upplysning som ligger till grund för kreditbedömningen som Anyfin gör på dig.

Anyfin har inte krav på någon specifik typ av anställning utan bedömningen görs helt utifrån dina förutsättningar. Slutligen så gör man en individuell bedömning för att se huruvida man kan sänka dina kostnader eller inte. Kan man inte detta så kommer du inte att få något erbjudande då man såklart inte vill att du ska betala mer än du behöver!