Capcito

Capcito Capcito är en svensk kreditgivare som erbjuder en rad olika finansieringstjänster för företag. Tjänsterna finns tillgängliga direkt online där företagare kan ansöka om alltifrån företagslån till en checkkredit. Bolaget är grundat av investerare och entreprenörer som själva vet vikten av ett bra kassaflöde. Därtill har Capcito många respektingivande delägare i form av exempelvis SEB och Collector. Capcito finns registrerade hos Finansinspektioner och följer således de ramar och regler som finns för företagsfinansiering. Således kan du som företagare alltid känna dig trygg när du använder de tjänster som bolaget erbjuder.

Anledningen till varför Capcito startades var för att grundarna själva hade erfarenhet av att det både var svårt och dyrt att stärka kassan för sitt företag. Därför har man tagit fram en tjänst där företagare direkt kan få svar på om de blir beviljade företagslån eller inte. Därtill är Capcito alltid transparenta med sina priser och villkor så att inga missförstånd ska uppstå. Allt sker dessutom digitalt vilket möjliggör en smidig process från ansökan till utbetalning. När du ansöker om företagslån, checkkredit eller vill sälja dina fakturor så får du veta exakt vilket pris du kommer att få betala. Du behöver således aldrig oroa dig för några dolda avgifter som inte framgått redan från början.

Besök Capcito

Capcito erbjuder företagslån med schysst ränta

Capcito är främst kända för sina företagslån där företagare snabbt kan låna pengar för att kunna satsa på framtiden. Hos Capcito får du alltid ett erbjudande direkt och man garanterar ett lånelöfte inom 1 minut. För att bolaget ska kunna ta fram det bästa möjliga priset för just dig så gör man en automatisk analysering av ditt företags aktuella försäljning. Man erbjuder företagslån med en ränta på mellan 0,8-4,0% (2019-04-13). Du kan välja mellan en återbetalningstid på 3-24 månader. Därtill tillkommer det inga dolda avgifter och du har alltid rätt att betala tillbaka lånet i förtid utan att detta kostar någonting extra. Återbetalningen sker veckovis då både amortering och ränta dras från ditt konto automatiskt via autogiro.

Räntan på Capcitos företagslån sätts individuellt och således erbjuds olika företag olika räntor. Den aktuella försäljningen är en av faktorerna som påverkar räntan. När du ansöker om ett lån så delar du med dig av din bokföring så att Capcito enkelt ska kunna se hur mycket ditt företag säljer för varje månad. En ansökan är inte bindande och du betalar heller ingenting för att göra en. Erbjuds du ett företagslån som verkar intressant så kan du enkelt signera låneavtal och andra handlingar via BankID. Sedan betalas företagslånet ut inom 24 timmar.

Capcito ägs av SEB och Collector och här kan du ansöka om företagslån till en ränta från 0,8%. Du kan även sälja dina fakturor och ansöka om checkkredit.

Skaffa en checkkredit åt ditt företag

Utöver de förmånliga företagslånen så erbjuder Capcito även en checkkredit för svenska bolag. Att ansöka om en checkkredit är lika smidigt och går lika snabbt som att ansöka om ett företagslån. Du kan dessutom själv testa ditt utrymme helt gratis på Capcitos hemsida. Utöver att testet är helt kostnadsfritt så binder du dig inte heller till något när du använder dig av det. Med en checkkredit hos Capcito slipper du omförhandla din kredit. Istället kommer ditt låneutrymme att öka i takt med att din försäljning ökar. Dessutom erbjuder Capcito låga räntor och du behöver aldrig oroa dig för några andra onödiga kostnader. När du innehar en checckredit från Capcito så betalar du enbart ränta för de dagar då ditt företag lånar. På så sätt slipper du limitavgifter och månadsavgifter.

Räntan på Capcitos checkkrediter ligger för tillfället på mellan 0,8-2,9% per trettio dagar (2019-04-13). Du lånar så länge du behöver och slipper därmed onödig stress och press. Räntan sätts automatiskt i den stund du kopplar upp din bokföring mot Capcito. Du får därefter ett individuellt erbjudande direkt på din skärm. Därefter kan du både säkert och tryggt signera handlingar med mobilt BankID. Utbetalning sker direkt efter att ansökan har godkänts.

Sälj dina fakturor till Capcito

En annan populär tjänst som Capcito erbjuder är fakturaköp. Här kan du alltså sälja dina fakturor och få betalt direkt. På så sätt slipper du vänta in betalningar och kan istället använda företagets intjänade pengar till utveckling och expansion. När du säljer dina fakturor till Capcito får du in pengarna omedelbart och behöver bara betala en avgift per faktura. Allt är dessutom väldigt enkelt och sköts helt digitalt. Detta då Capcito importerar fakturorna direkt från din bokföring. Kostnaden för att sälja dina fakturor till Capcito ligger i skrivande stund på mellan 1-3,5% per faktura (2019-04-13). Capcito betalar 99% av fakturans belopp utan fördröjning och du betalar aldrig några dolda avgifter.

Du kan välja själv vilka fakturor du vill sälja och hela systemet är väldigt flexibelt. Du betalar givetvis enbart för de fakturor du säljer. För att börja sälja fakturor till Capcito gör du en enkel ansökan på företagets hemsida. Du får sedan svar inom 24 timmar. När denna recension skrivs kör Capcito en kampanj där du får möjlighet att sälja den första fakturan gratis. Du binder inte upp dig till något genom att göra detta. Du kan sälja fakturor på upp till 100 000kr.

Så kommer du igång med Capcitos finansieringstjänster

Det är smidigt att komma igång med de finansieringstjänster som Capcito erbjuder. Oavsett om du tänkt sälja dina fakturor eller ansöka om en checkkredit så gör du detta direkt på hemsidan. Du börjar med att koppla upp din bokföring eller din företagsbank mot Capcito. Därefter kommer Capcito automatiskt att analysera hur ditt företag går. På så sätt kan man ge dig som kund ett rättvist och snabbt erbjudande. Inom en minut kommer du att få ett erbjudande som inte är bindande. Vidare innehåller erbjudandet inga bindningstider eller dolda avgifter. När du väl bestämt dig för att acceptera ett erbjudande kan du signera ansökan via BankID. Du får sedan ett slutgiltigt svar inom 24h förutsatt att du gör ansökan under en vardag. Efter att din ansökan är godkänd betalas pengarna ut.