2% låneåterbäring hos Direkto just nu

Den som numera ansöker om ett lån använder sig inte sällan av några av de populära tjänster som låneförmedlare online erbjuder. Det handlar om tjänster från kända låneförmedlare så som Lendo, Advisa och Direkto. Den sistnämnda aktören gör det nu extra gynnsamt för kunder att jämföra och ansöka om lån. Hos Direkto introducerar man nu nämligen en kampanj som ger kunder möjlighet att få låneåterbäring. Du kan alltså få pengar samtidigt som du lånar pengar. Kampanjen som nyligen gått live är tidsbegränsad och gäller enbart fram till den 30 april 2019. Innan dess har du som använder Direktos tjänst möjlighet att få 2% av lånebeloppet tillbaks. Detta oavsett vilken långivare du väljer av de som finns representerade i Direktos låneförmedling.

Med Direktos förmånliga kampanj kan du nu få upp till 10 000kr i återbäring när du tar ett lån via låneförmedlaren. Man kan tycka att detta borde innebära stora kostnader för Direktos verksamhet. Men faktum är att man kör den här kampanjen för att testa ett annat sätt att marknadsföra sitt varumärke. Istället för att lägga pengar på dyr och tjatig TV-reklam väljer man istället att uppmärksamma sin tjänst genom att ge pengar tillbaks till sina kunder. Detta utan att tumma på sina viktigaste uppgifter vilka är att hitta det privatlån som ger dig lägst ränta och bäst villkor.

Upp till 10 000kr tillbaks när du lånar

Den pågående kampanjer gäller dig som får ett lån utbetalt via Direkto mellan den 26:e mars och den 30:e april. Det spelar ingen roll vad du använder ditt lån till. Istället erbjuds du återbäringen även om du samlar befintliga lån och krediter. Med andra ord är detta ett utmärkt tillfälle att se över din samlade lånebild och se om den kan bli bättre. I sådana fall kan du med fördel vända dig till Direkto som kostnadsfritt jämför privatlån åt dig. Hittar Direkto en långivare som erbjuder ett lån som är i linje med dina förväntningar så kan du alltså även få 2% i återbäring. Återbäringen baseras på det utbetalda beloppet. Detta innebär att du som tar ett lån på 500 000kr får 10 000kr tillbaks i ren återbäring. Ju högre summa du lånar desto högre belopp får du i återbäring. Men även små lånesumma ger dig avkastning i form av 2% låneåterbäring.

Låneåterbäringen hos Direkto kan enbart utnyttjas en gång och erbjudandet gäller bara nya kunder. Det enda kravet Direkto har gällande återbäringen är att du har kvar lånet hos samma bank i minst fyra månader. Detta ska du kunna styrka genom underlag vid eventuell förfrågan.

Erbjudande från 19 lånebanker med enbart en UC

Om du inte hunnit göra dig bekant med Direktos tjänst för låneförmedling ännu så kan vi uppdatera dig lite kort. Hos Direkto kan du som privatperson helt kostnadsfritt jämföra lån från hela 19 lånebanker. Fördelen med att låta en låneförmedlare sköta jobbet med jämförelser är att det annars kan vara väldigt tidskrävande. Samtidigt tar Direkto enbart en UC som samtliga lånebanker får dela på. Detta till skillnad mot om du själv skulle ansöka om lån hos varje enskild bank. Då skulle en kreditupplysning tas av varje långivare vilket skulle ge dig väldigt många förfrågningar i din UC. Många förfrågningar är något man helst vill undvika då det påverkar ens kreditvärdighet. Men med Direktos tjänst slipper du alltså detta. Samtidigt tar bolaget fram de låneförslag som är mest gynnsamma för just dig.

När du jämför lån hos Direkto så binder du dig inte till något så länge du inte signerar ett skuldebrev. Du kan istället i lugn och ro se över de erbjudanden du får från de olika bankerna och sedan välja det du anser passar dig bäst. Om du har förmånligare villkor hos din befintliga bank så väljer du helt enkelt att inte acceptera något av erbjudandena du har fått. Förmedlingen av lån hos Direkto sker helt digitalt och du identifierar dig med hjälp av ditt mobila BankID. Det kan ta upp till 24 timmar innan alla banker återkommer med ett erbjudande. Var därför inte för snabb med att acceptera ett erbjudande utan ha lite tålamod så att du hinner jämföra samtliga förslag. När du väl accepterat ett erbjudande får du skriva på skuldebrev och du får sedan ditt lån utbetalt inom några dagar.