Billiga utlandsresor just nu

Sommaren är här och i juni är det många som tar ut sin semester. Som ni kanske redan vet så är den svenska kronan fortsatt stark vilken banar iväg för billigare utlandsresor. Redan nu är fler resor bokade än förra året, så det gäller att passa på.

Svenskarnas favorit är Turkiet som har mycket att erbjuda till en relativt liten kostnad. Men det gäller att vara ut i god tid med din bokning, speciellt nu i goda tider.

Det finns några grundråd att följa om du vill ha ett billigt resande. Kolla först och främst på de mindre flygplatserna om de har några sista minuten resor. Boka gärna resor i mitten av veckan då är priserna generellt sett mycket lägre.

Inför din resa är det mycket som man bör tänka på och det är viktigt att vara bra försäkrade. Om det skulle hända en olycka eller om någon blir sjuk kan det bli oerhört krångligt och kostsam utan en bra och heltäckande reseförsäkring. Om du betalar med Visa eller MasterCard får du visserligen en reseförsäkring i köpet, men vad är det som verkligen gäller då? Läs avtalet noga för din försäkring och vad det är för villkorsss.

Läs mer om tips och råd inför din resa.